ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ψάχνει αντίδραση στη Λιβαδειά

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ, χωρίς Βιεϊρίνια και Πέλκα, θέλει τη νίκη για να περιορίσει τις…ζημιές από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη και να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προανήγγειλε πως ο εκτός έδρας αγώνας με το Λεβαδειακό μόνο εύκολος δεν θα είναι. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την ήττα με την ΜΠΑΤΕ, που τον περιόρισε στην τελευταία θέση του ομίλου του στο Europa League και θέλει να επανέλθει στις νίκες για να δείξει ότι δεν έχει επηρεαστεί από την αποτυχία στην Ευρώπη.

Τα προβλήματα δεν λείπουν και είναι μάλιστα σημαντικά καθώς στην ήττα από τους Λευκορώσους προέκυψαν και τραυματισμοί ποδοσφαιριστών που θεωρούνται και είναι βασικοί. Ο ΠΑΟΚ θα παλέψει για ένα ακόμη τρίποντο στο πρωτάθλημα χωρίς τους δύο αρχηγούς του, το Βιεϊρίνια και τον Πέλκα που θα επανέλθουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Δικέφαλου μετά την διακοπή των Χριστουγέννων.

Ο Αλίν Τόσκα θα πάρει τη θέση του Πορτογάλου στο αριστερό άκρο της άμυνας που δεν θα έχει αλλαγές στις άλλες τις θέσεις. Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μάτος, αν και δείχνει καταπονημένος, δεξιά και οι Κρέσπο και Βαρέλα στα στόπερ.

Στην μεσαία γραμμή είναι και πάλι διαθέσιμος ο Κάνιας μετά την τιμωρία του και διεκδικεί από το Βέρνμπλουμ τη θέση δίπλα στο Μαουρίσιο, με το Σουηδό ωστόσο να έχει το προβάδισμα. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Πρίγιοβιτς, πίσω του αντί του Πέλκα θα αγωνιστεί ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στο δεξί άκρο ο Λημνιός ενώ τη θέση αριστερά διεκδικούν Ζαμπά και Καντουρί.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ