ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πτώση από τα 13.000 πόδια με την κούπα του πρωταθλήματος!

ΠΑΟΚ: Πτώση από τα 13.000 πόδια με την κούπα του πρωταθλήματος!

Ένας φίλος του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε πτώση με αλεξίπτωτο από τις 13 χιλιάδες πόδια, κρατώντας χάρτινο ομοίωμα του τροπαίου του πρωταθλητή που κατέκτησε η ομάδα του.

Ο Γιάννης Χατζόπουλος, που πραγματοποίησε πτώση από τις 13 χιλιάδες πόδια με το αντίγραφο της κούπας που μοίρασε η stoiximan στον αγώνα του ΠΑΟΚ με το Λεβαδειακό, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης (ARENA 89,4), τόνισε πως σκοπεύει να κάνει και άλλα παρόμοια εγχειρήματα.

"Υπήρχε εκ γενετής αυτή η τρέλα για τον ΠΑΟΚ. Από μικρός είχα όνειρο να γυρίσω όλο τον κόσμο, είμαι και ΠΑΟΚ, οπότε έχει λασκάρει σίγουρα κάποια βίδα. Έκανα μια πτώση από ουρανοξύστη, μετά έκανα μια ελεύθερη πτώση πάνω από το νησί του φοίνικα στο Ντουμπάι. Έχω φύγει από το Ντουμπάι και συνεχίζω στην Ασία τώρα, σε πιο δύσκολα μέρη.

Όπως οι παλιότεροι μιλούσαν για την ομάδα του ’70 του Κούδα, που σάρωσε αγωνιστικά αλλά δεν πήρε όσα τρόπαια έπρεπε, στα επόμενα χρόνια όλοι θα μιλάνε για την ομάδα που ζούμε εμείς τώρα. Ήρθε ένα νταμπλ με τόσο κόπο, πήραμε αήττητο πρωτάθλημα, η δικαίωση είναι κάτι το φοβερό. Πλέον θα έχουμε και ευρωπαϊκά όνειρα στο Champions League. Η συνέχεια είναι το παν όμως, εύχομαι να μην είναι φωτοβολίδα αυτό που ζήσαμε φέτος" , δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε χαρακτηριστικές εικόνες εδώ:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ