ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ρήτρα 5 εκατ. ευρώ στον Μελιόπουλο

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ξάνθη ανακοίνωσε την αποχώρηση του Ζίβκοβιτς ωςελεύθερου και του Μελιόπουλου με μεταγραφή, χωρίς να αναφέρει την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός χαφ, παρότι έχει πουληθεί στον ΠΑΟΚ.

Οι Ζίβκοβιτς και Μελιόπουλος έχουν συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ. Κι ενώ η παρουσία του Σέρβου γκολκίπερ στο ρόστερ του Δικέφαλου, την επόμενη αγωνιστική περίοδο, θεωρείται δεδομένη, δεν ισχύει το ίδιο και στην περίπτωση του πολυσύνθετου μεσοαμυντικού

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με την ακριτική ομάδα τον περασμένο Δεκέμβριο, για τον ποδοσφαιριστή, για τον οποίο έχει πολύ καλή άποψη ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Λογικά, ο Μελιόπουλος θα είναι στην προετοιμασία και θα έχει την ευκαιρία του για μια θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Για τον Μελιόπουλο ακούγονται πολύ καλά λόγια και από την παρουσία του στις μικρές Εθνικές ομάδες και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αποφασίσει τι πρόκειται να κάνει στην περίπτωση του.

Το πόσο, πάντως, εκτιμούν τις ικανότητες του στην Τούμπα φαίνεται από το γεγονός ότι έχουν ήδη φροντίσει να βάλουν ρήτρα -στο τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας που έχει υπογράψει- η οποία σύμφωνα με πληροφορίες φτάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που διασφαλίζει ως ένα βαθμό τα δικαιώματα του Δικέφαλου, καθώς ο παίκτης βρίσκεται ήδη στις μεταγραφικές λίστες συλλόγων από το εξωτερικό.

Με την φανέλα της Ξάνθης ο Μελιόπουλος έχει πραγματοποιήσει 35 εμφανίσεις, τις 20 ως βασικός και έχει σκοράρει ένα γκολ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ