ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Σε δύσκολη θέση ο Φερέιρα

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αμπέλ Φερέιρα βρίσκεται πλέον υπό καθεστώς τεράστιας πίεσης και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα τρέξουν εξελίξεις που θα αφορούν στο μέλλον του στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Ο αποκλεισμός από το κύπελλο, μετά και την απώλεια του πρωταθλήματος, αναγκάζει τον ΠΑΟΚ να διεκδικεί έναν και μοναδικό στόχο που είναι η κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Ακόμη πάντως και αν ο ΠΑΟΚ εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του επόμενου Champions League, η φετινή χρονιά μοιάζει να είναι χαμένη.

Όλοι αντιλαμβάνονται ότι πλέον η θέση του Αμπέλ Φερέιρα είναι επισφαλής και πως δύσκολα ο Πορτογάλος που χάνει ολοένα και περισσότερα από τα ερείσματα του στην Τούμπα, θα παραμείνει στον πάγκο του Δικεφάλου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι αρκετές φορές στη διάρκεια της φετινής σεζόν ο Πορτογάλος τεχνικός βρέθηκε σε δύσκολη θέση και παρέμεινε, ωστόσο πλέον τα πράγματα στον ΠΑΟΚ έχουν φτάσει να είναι οριακά.

Το θέμα είναι πόσο γρήγορα θα προκύψουν εξελίξεις και αυτό δεν είναι απόλυτα βέβαιο. Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι το συμβόλαιο που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι είναι εκτός από δαπανηρό και ιδιαίτερα ισχυρό και για να λυθεί με υπαιτιότητα του ΠΑΟΚ η αποζημίωση είναι πολύ μεγάλη.

Το πόσο γρήγορα θα προκύψουν αυτές, εξαρτάται και από τα αποτελέσματα και από την εικόνα της ομάδας καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Δικεφάλου τρέχουν και ακολουθεί το τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης". Το μήνυμα άλλωστε του Ιβάν Σαββίδη είναι σαφές: "Όλοι κρίνονται" είχε πει ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των πλέι οφ και φυσικά ο Φερέιρα δεν αποτελεί εξαίρεση.

Το σίγουρο είναι ότι η πίεση για τον Αμπέλ Φερέιρα είναι τεράστια μετά την απώλεια και ενός ακόμη από τους βασικούς στόχους του ΠΑΟΚ στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Πορτογάλος που φαινόταν πριν την έναρξη των πλέι οφ ότι μπορεί να έχει ρόλο στην επόμενη ημέρα του Δικεφάλου, αμφισβητείται πλέον πολύ έντονα και αν δεν έχουν ξεκινήσει ήδη σύντομα θα προκύψουν συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για το μέλλον του στην Τούμπα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ