ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στη σελεσάο ο Ντούγκλας Αουγκούστο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ  (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Στις τελικές επιλογές της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας που θα διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο βρίσκεται ο μέσος του ΠΑΟΚ, Ντούγκλας Αουγκούστο.

Ο Ντούγκλας Αουγκούστο βρίσκεται στην επιλογή της Εθνικής ομάδας Κ-23 της Βραζιλίας που θα διεκδικήσει την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το ερχόμενο καλοκαίρι. Το προ- Ολυμπιακό τουρνουά ξεκινά στις 18 του Γενάρη στην Κολομβία, ενώ η προετοιμασία των Βραζιλιάνων θα αρχίσει στις 3 του μήνα και θα περιλαμβάνει δύο φιλικά παιχνίδια.

Ο κεντρικός χαφ του ΠΑΟΚ παίρνει την θέση στην εθνική Βραζιλίας του Ντούγκλας Λουίς της Άστον Βίλα στο πλαίσιο 5 αλλαγών λίγο πολύ αναγκαστικών που κάνει ο προπονητής της. Και αυτό διότι το συγκεκριμένο τουρνουά δεν περιλαμβάνεται στο επίσημο καλεντάρι της FIFA και έτσι είναι στη διακριτική ευχέρεια των ομάδων να επιτρέψουν στους ποδοσφαιριστές τους να συμμετέχουν σε αυτό.

Η Κ-23 της Βραζιλίας θα ταξιδέψει για την Κολομβία στις 16 του Γενάρη και θα αντιμετωπίσει στο πρώτο της παιχνίδι το Περού. Για να εξασφαλίσει συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες θα πρέπει να πάρει μια από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου της στον οποίο συμμετέχουν επίσης Παραγουάη, Βολιβία και Ουρουγουάη.

ΘΑ ΧΑΣΕΙ 10 ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Το θέμα που προκύπτει από την, ιδιαίτερα τιμητική, κλήση του Ντούγκλας Αουγκούστο στην Ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας είναι ότι θα πρέπει να λείψει από τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα ξεκινούν στις 3 του Γενάρη και θα ολοκληρωθούν στα μέσα του Φεβρουαρίου, διάστημα στο οποίο, αν τηρηθεί το πρόγραμμα ο Δικέφαλος έχει να δώσει συνολικά 10 αγώνες, 8 για το πρωτάθλημα και 2 τουλάχιστον για το κύπελλο και η απουσία του θα είναι σημαντική.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ