ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ταξίδι στην Τουρκία ο Στοχ

ΠΑΟΚ: Ταξίδι στην Τουρκία ο Στοχ
EUROKINISSI

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε στην Κωνσταντινούπολη ο Σλοβάκος ακραίος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Μίροσλαβ Στοχ, έγινε θέμα στα τουρκικά ΜΜΕ.

Ο Μίροσλαβ Στοχ εκμεταλλεύτηκε τα δύο τελευταία διήμερα ρεπό που έδωσε ο Αμπέλ Φερέιρα, ταξιδεύοντας. Το πρώτο από αυτά βρέθηκε στο Λονδίνο και το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν στην Κωνσταντινούπολη, συνοδεύομενος πάντα από τη σύζυγό του.

Το ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη, όπου έχει ζήσει για κάποια χρόνια όταν έπαιξε ποδόσφαιρο στην Φενερμπαχτσέ, προκάλεσε το ενδιαφέρον των τουρκικών ΜΜΕ, που τον αναζήτησαν.

Όπως ανέφερε ο Σλοβάκος σε Τούρκους δημοσιογράφους, πήγε για... ψώνια στην Κωνσταντινούπολη.

"Πρώτα από όλα εδώ με γνωρίζουν πολλοί, που με θυμούνται από την εποχή που έπαιζα στην Φενέρ. Έτσι με εξυπηρετούν στα καταστήματα, χωρίς να χρειάζεται να περιμένω. Από την άλλη πλευρά και οι τιμές στα καταστήματα της Κωνσταντινούπολης είναι πάντα πολύ χαμηλές ακόμη και στις πλέον γνωστές μάρκες ρούχων", τους εξήγησε ο ακραίος επιθετικός του Δικεφάλου.

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία ταξίδια του σε πόλεις που έχει παίξει ποδόσφαιρο, δημιούργησαν φήμες για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, από την στιγμή μάλιστα που δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ. Ο Στοχ δεν έχει πάρει παρά μηδαμινό χρόνο συμμετοχής από τον Αμπέλ Φερέιρα, αλλά αυτό όπως όλα δείχνουν, πρόκειται σύντομα να αλλάξει...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ