ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στηρίζει με νέο συμβόλαιο τον Μαουρίσιο

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η λογική της πρότασης για ανανέωση του συμβολαίου του "λαβωμένου" Βραζιλιάνου μέσου, Μαουρίσιο που ισχύει σε απόλυτο βαθμό και στην περίπτωση του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Το συμβόλαιο του Μαουρίσιο μπαίνει στον τελευταίο χρόνο της ισχύος του, σε μια περίοδο που στο μεγαλύτερο μέρος της ο Βραζιλιάνος δεν θα είναι διαθέσιμος λόγω του σοβαρού τραυματισμού. Κάτι που είναι λογικό να του δημιουργεί ανασφάλεια.

Αυτή την ανασφάλεια θέλουν να διαλύσουν οι άνθρωποι του Δικέφαλου με την πρόταση που του έχουν καταθέσει για την ανανέωση του συμβολαίου του. Και με την κίνηση τους αυτή δείχνουν ότι τον εμπιστεύονται, πως τον υπολογίζουν και πως θα έχει τη θέση του στην ομάδα όταν ολοκληρώσει την αποθεραπεία του για τη ρήξη χιαστού και επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.

Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια που αναρρώνει και αυτός από παρόμοιο τραυματισμό και η επιθυμία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να ανανεώσουν και το δικό του συμβόλαιο που εκπνέει και αυτό το καλοκαίρι του 2020.

ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Το γεγονός ότι δυο από τους πλέον σημαντικούς ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ του Δικεφάλου θα είναι για αρκετό καιρό ακόμη στα… πιτς, επηρεάζει το μεταγραφικό σχεδιασμό των Πρωταθλητών.

Η άποψη που φαίνεται να επικρατεί είναι ότι θα πρέπει να καλυφθεί κάθε κενό που δημιουργείται από την απουσία τους, αλλά πάντα στην λογική ότι και ο Μαουρίσιο και ο Βιεϊρίνια θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο Δικέφαλο, όταν επιστρέψουν δυνατοί και υγιείς στη διάθεση του προπονητή τους.

Για αυτό και ο ΠΑΟΚ απέκτησε το Ροντρίγκο Σοάρες έναν, κατά βάση, δεξιό μπακ που θα μπορεί να δώσει ανάσες στο Λέο Μάτος και να βοηθήσει τον Γιαννούλη στο να καλυφθεί το κενό του Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο της άμυνας του Δικέφαλου.

Και με την ίδια λογική η μία από τις θέσεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα καλυφθεί από έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά και να συνυπάρξει με το Μαουρίσιο όταν αυτός είναι έτοιμος.

Η λογική αυτή επικρατεί και στην περίπτωση του Βέρνμπλουμ. Η κατάσταση του Σουηδού θα αξιολογείται στη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας και από αυτή θα κριθεί αν ο ΠΑΟΚ προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμη ανασταλτικού μέσου ή όχι.

ΑΝΕΝΕΡΓΑ ΤΑ ΠΙΟ ΥΨΗΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Και δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι οι επιτελείς του Δικέφαλου θα πρέπει να εξισορροπήσουν το γεγονός ότι Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ, αποτελούν μέλη της ανώτερης μισθολογικής κλίμακας που υπάρχει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Κάτι που σημαίνει ότι ένα σημαντικό μέρος του μπάτζετ για το αγωνιστικό τμήματα θα παραμείνει για το πρώτο τουλάχιστον μέρος της επόμενης σεζόν στην ουσία ανενεργό.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Στη Γαλλία για να υπογράψει στην Τουλούζ ο Κουλούρης
24ο Ευαγγέλιο: Ο Τσερίσεφ στη λίστα του ΠΑΟΚ!
ΠΑΟΚ: Κλείνει τον Μιχάι
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ