ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στο μυαλό του Φερέιρα

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÃÉÁÎ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÃÉÁÎ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κλειστά χαρτιά από τον Φερέιρα ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε χρόνο για πολλές δοκιμές για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, δεν είχε χρόνο για πολλές δοκιμές ενόψει της σημερινής (20:00, PAOK TV) πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

Στην πραγματικότητα, ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Αγρινίου με μια προπόνηση την χθεσινή (24/8) που έγινε στην Τούμπα. Σε αυτήν δεν διαφάνηκαν σε απόλυτο βαθμό οι προθέσεις του Πορτογάλου που έχει να διαχειριστεί και το παιχνίδι της Πέμπτης με την Σλόβαν Μπρατισλάβας που μετά την ήττα στην Σλοβακία, έχει πλέον χαρακτήρα τελικού.

Οι ποδοσφαιριστές που διεκδικούν θέση στην αρχική ενδεκάδα είναι κυρίως ο Ντούγκλας Αουγκούστο και ο Δημήτρης Λημνιός. Ο νεαρός ακραίος εφόσον ξεκινήσει θα πάρει τη θέση του Λέο Ζαμπά, που ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που άφησαν αρκετά παράπονα με την απόδοση τους στην Σλοβακία. Άλλωστε και πριν τον πρώτο αγώνα με την Σλόβαν είχαν γίνει πολλές δοκιμές με το Λημνιό στη θέση του Βραζιλιάνου.

Ο Αουγκούστο από την πλευρά του μπορεί να δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή αντικαθιστώντας έναν από τους Καντουρί και Εσίτι. Και αυτό διότι είναι περισσότερο επιθετικογενής από τον κλασσικό κόφτη Νιγηριανό και πιο συνεπής ανασταλτικά από τον Ομάρ Ελ Καντουρί.

Σε κάθε περίπτωση δεν θα είναι έκπληξη η χρησιμοποίηση των δυο ποδοσφαιριστών στην αρχική ενδεκάδα ή ακόμη και περισσότερο εκτεταμένο rotation, καθώς η δεύτερη αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Σλοβακίας έχει πλέον τεράστια σημασία για το Δικέφαλο.

Ένα από τα παρεπόμενα αυτού του αγώνα είναι και η ενδεχόμενη χρησιμοποίηση του Ροντρίγκο Σοάρες στο δεξί άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός, που αποκτήθηκε ως εναλλακτική του Μάτος είναι στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Φερέιρα και πιθανότατα θα πάρει χρόνο συμμετοχής, αν και εφόσον, θα κληθεί να καλύψει το κενό του τιμωρημένου συμπατριώτη του στον αγώνα της Πέμπτης με τη Σλόβαν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ