ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα με Μαουρίσιο

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στα μέσα Ιουνίου θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ο εκπρόσωποςτου Μαουρίσιο για να συζητήσει με τον ΠΑΟΚ το μέλλον του πελάτη του.

Για την ώρα η πλευρά του ΠΑΟΚ και του Μαουρίσιο βρίσκονται μακριά στο οικονομικό καθώς τα χρήματα που έχει προσφέρει ο Δικέφαλος στον Βραζιλιάνο για ανανέωση του συμβολαίου του είναι πολύ λιγότερα από τις αποδοχές που προβλέπει η τωρινή συμφωνία και εκπνέει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μαουρίσιο δεν κρύβει ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες που επικρατούν στον ΠΑΟΚ και από τη ζωή στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο αρχικά τουλάχιστον θεώρησε ότι η πρόταση που του έκανε ο Δικέφαλος δεν είναι αυτή που περίμενε. Και είχε την άποψη πως μπορεί να βρει ομάδες που θα του προσφέρουν τα χρήματα που λαμβάνει στην Τούμπα. Βέβαια τα δεδομένα έχουν αλλάξει μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού και αυτό ίσως να παίξει το ρόλο του.

Όπως και να έχει οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει να τα πουν στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου, Πιερ Φερνάντες, για τις οριστικές συζητήσεις με τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Η πλευρά του ΠΑΟΚ πάντως φαίνεται να έχει ήδη αποφασίσει και αυτό φαίνεται από την αρχική πρόταση που κατέθεσε να προτείνει μείωση αποδοχών στον Μαουρίσιο για νέο συμβόλαιο. Άλλωστε αυτή θα είναι από εδώ και πέρα η στρατηγική του Δικεφάλου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ