ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα είπαν Ρέμπε-Γιαννούλης, στόχος να μείνει με διπλάσιες αποδοχές και ρήτρα

ΠΑΟΚ: Τα είπαν Ρέμπε-Γιαννούλης, στόχος να μείνει με διπλάσιες αποδοχές και ρήτρα

Ο Όλαφ Ρέμπε συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γιαννούλη, του εξέφρασε την επιθυμία να αλλάξει ο ΠΑΟΚ τους όρους του συμβολαίου του και να μείνει στην ομάδα, ενώ ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε χρόνο για να σκεφτεί την πρόταση που του κατέθεσε ο Δικέφαλος.

Η συνάντηση του Όλαφ Ρέμπε με τον Δημήτρη Γιαννούλη επιβεβαίωσε την επιθυμία του ΠΑΟΚ να αλλάξει τους όρους του συμβολαίου του νεαρού ακραίου αμυντικού προκειμένου να αυξήσει και την ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του.

Ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής του Δικέφαλου ανέλυσε στον Γιαννούλη τις προθέσεις της ομάδας και ο ποδοσφαιριστής ζήτησε χρόνο για να σκεφτεί την πρόταση που του κατέθεσε ο Δικέφαλος.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει τον ακραίο του αμυντικό στην Τούμπα τουλάχιστον μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, όπως δήλωσε και μετά την πρόκριση επί της Μπενφίκα ο Άμπελ Φερέιρα, ευελπιστώντας ότι θα συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη και με αυτόν τρόπο θα ανεβάσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Η αλλαγή πλεύσης του ΠΑΟΚ στο θέμα της παραχώρησης του Δημήτρη Γιαννούλη σημαίνει ότι τουλάχιστον μέχρι και το δεύτερο παιχνίδι με την Κράσνονταρ στην Τούμπα, που θα κρίνει και την πρόκριση του ή όχι στους ομίλους του Champions League ο Δικέφαλος δεν πρόκειται να συζητήσει την παραχώρηση του, εκτός και αν βρεθεί ομάδα που θα συμφωνήσει με τον παίκτη και θα καταβάλλει την ρήτρα του.

Αυτή σήμερα έχει οριστεί στα 10 εκατομμύρια ευρώ και εφόσον ο ποδοσφαιριστής συμφωνήσει στην πρόταση του ΠΑΟΚ, θα διπλασιαστεί, όπως και οι αποδοχές του Δημήτρη Γιαννούλη.

Από την πλευρά του, ο νεαρός αμυντικός δείχνει να σκέφτεται σοβαρά την πρόταση που του έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ και όπως είπε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα της Τρίτης θέλει να συζητήσει και με τον Ιβάν Σαββίδη το μέλλον του στον Δικέφαλο.

Μια τέτοια συζήτηση δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα όταν ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στη Ρωσία για το πρώτο παιχνίδι με την Κράσνονταρ. Αν όχι, τότε λογικά ο Γιαννούλης θα μιλήσει με τον ισχυρό άνδρα του Δικέφαλου μέσω τηλεδιάσκεψης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Αλλαγή δεδομένων με Γιαννούλη
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ