ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα ερωτηματικά για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ: Τα ερωτηματικά για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Αμπέλ Φερέιρα κράτησε -όπως συνηθίζει σε όλα τα παιχνίδια- κλειστά τα χαρτιά του για το σχήμα με το οποίο σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (23/2, 19.30).

Για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το ζητούμενο είναι η νίκη και μόνο αυτή. Ο Αμπέλ Φερέιρα γνώριζε από την Τετάρτη ποιους από τους παίκτες του θα έχει διαθέσιμους, όταν Βιεϊρίνια και Γιαννούλης έβγαλαν χωρίς ενοχλήσεις το κανονικά πρόγραμμα προπόνησης των συμπαικτών του.

Έτσι ο Πορτογάλος είχε αρκετές ημέρες στη διάθεση του ώστε να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τα πλάνα του για τον αγώνα που μπορεί να κρίνει την πρωτιά στην κανονική περίοδο. Ωστόσο, όπως συνηθίζει ο προπονητής του ΠΑΟΚ, κράτησε για μια ακόμη φορά κλειστά τα χαρτιά του, ακόμη και για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος από την στιγμή που ο Ζίβκοβιτς πήρε τη φανέλα του βασικού, φαίνεται να διεκδικείται η θέση του από τον Πασχαλάκη που πήρε χρόνο συμμετοχής στα τέσσερα παιχνίδια κυπέλλου.

Ένα άλλο ερωτηματικό, επίσης σημαντικό, έχει να κάνει με το δεξί άκρο της άμυνας εκεί που φαίνεται ότι ο Βιεϊρίνια έχει προβάδισμα έναντι του Μάτος, μετά τα δύο καλά παιχνίδια που έκανε στη θέση αυτή στα προημιτελικά του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Σε περίπτωση που ο Πορτογάλος ξεκινήσει στα δεξιά της άμυνας του ΠΑΟΚ, κάτι που φαίνεται αρκετά πιθανό, τότε θα ανοίξει η θέση του αριστερού χαφ είτε για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είτε για τον Ομάρ Ελ Καντουρί.

Λογικά οι υπόλοιπες θέσεις μοιάζουν δεδομένες με τον Γιαννούλη αριστερά στην άμυνα, τους Βαρέλα-Ίνγκασον δίδυμο στα στόπερ τους Μαουρίσιο-Μίσιτς στα χαφ, τον Λημνιό δεξιά, και τον Πέλκα κοντά στον επιθετικό που λογικά θα είναι ο Σβιντέρσκι.

Όποια και αν είναι η αρχική ενδεκάδα του Δικεφάλου το σίγουρο είναι ότι ο Αμπέλ Φερέιρα περιμένει από τους παίκτες του ένταση και πάθος από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα, για να φτάσουν στη νίκη που θα επαναφέρει τους πρωταθλητές στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Οι εκλεκτοί του Φερέιρα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Φερέιρα: "Με σεβασμό στο τέλος θα πανηγυρίζουμε"
Φερέιρα: "Ισορροπημένο το ντέρμπι"
Πέλκας: "Θα το πάρει, όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ