ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα καλά νέα για τον Μίσιτς

SUPERLEAGUE / ΒΟΛΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΒΟΛΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την ίδια ώρα που η κατάσταση της υγείας του Γιόζιπ Μίσιτς πάει από το καλό στο καλύτερο στην Πορτογαλία γράφουν πως υπάρχει πλέον συμφωνία ΠΑΟΚ-Σπόρτινγκ για τη συνέχιση του δανεισμό του και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Το σημαντικό στην περίπτωση του Γιόζιπ Μίσιτς είναι ότι η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι θεραπείες που έκανε ο Κροάτης μέσος πήγαν καλά, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος στην πατρίδα του τονίζοντας ότι πλέον μπορεί να σκέφτεται το ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της"A΄BOLA"ο Μίσιτς θα επιστρέψει στις προπονήσεις τον ερχόμενο Ιανουάριο, αλλά ο χρόνος επιστροφής του λίγη σημασία έχει μετά την επέμβαση που έκανε για αφαίρεση κύστης στη βουβωνική χώρα.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι όροι της συμφωνίας της Σπόρτινγκ με τον ΠΑΟΚ για τον εκ νέου δανεισμό του μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι παραμένουν οι ίδιοι και πως η ρήτρα για την εξαγορά των δικαιωμάτων του παραμένει στα 2 εκατομμύρια, ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες πως έχει μπει νέο buyout το οποίο είναι 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ