ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Θα προβάλει στο PAOK TV τον θρίαμβο επί της Βασιλείας

ΠΑΟΚ: Θα προβάλει στο PAOK TV τον θρίαμβο επί της Βασιλείας
EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ θα προβάλει μέσω του PAOK TV τον προ 19 μηνών θρίαμβο επί της Βασιλείας μέσα στην Ελβετία σε μια προσπάθεια να μειώσει το σύνδρομο…στέρησης των φιλάθλων του.

Ηταν 1 Αυγούστου 2018 όταν ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 3-0 την Βασιλεία στην Ελβετία για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, παίρνοντας τότε με 2 νίκες την πρόκριση για τον επόμενο γύρο. Κάτι παραπάνω από 19 μήνες αργότερα, οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν το παιχνίδι.

Ο Δικέφαλος θα προβάλει σήμερα στις 20:00 στο PAOK TV την "τριάρα" στην Ελβετία για να σπάσει τη μονοτονία της απομόνωσης.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο πλανήτης βρίσκεται σε καθεστώς μιας ιδιόμορφης παύσης κι εμείς πρωταγωνιστές σ’ ένα post-apocalyptic σενάριο. Κλεισμένοι στα σπίτια μας για να προφυλαχτούμε από τον ιό που εξαπλώνεται με επίσης κινηματογραφική ταχύτητα.

Σε μια περίοδο που δεν υπάρχει ποδόσφαιρο, ευθύνη μας είναι να σας… διασκεδάσουμε διαφορετικά. Να σας κρατήσουμε παρέα μέσα από τα Social Media, να σας δείξουμε την καθημερινότητα των παικτών σε περίοδο καραντίνας, να κρατηθούμε όλοι μαζί αισιόδοξοι και να βγούμε πιο δυνατοί (αν και μάλλον όχι πιο αδύνατοι) από αυτή την περιπέτεια.

Στο πλαίσιο αυτό, το PAOK TV απόψε στις 20:00 σας προσφέρει σε… live μετάδοση τον αγώνα Βασιλεία – ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ