ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Θέλει φιέστα με Λεβαδειακό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο Δικέφαλος μπορεί να εξασφαλίσει τον τίτλο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ και να τον γιορτάσει κάνοντας φιέστα στις 21 Απριλίου στην Τούμπα.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου συνεχίζει το αήττητο σερί της και με την νίκη ανατροπή που πέτυχε στο Αγρίνιο, είναι ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι και μαθηματικά πρωταθλητής Ελλάδας σε λιγότερο από ένα μήνα και πιο συγκεκριμένα στις 15 Απριλίου (με νίκη στη Λάρισα) αν στο μεσοδιάστημα έχει νικήσει Ξάνθη και Λαμία.

Σε αυτή την περίπτωση το τρόπαιο του πρωταθλητή θα βρίσκεται στην Τούμπα στις 21 Απριλίου, στο παιχνίδι με αντίπαλο το Λεβαδειακό, στο οποίο λογικά θα γίνει και η φιέστα για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος, μετά την περίοδο 1984-85.

Ο ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα, εφόσον εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο, να επιλέξει πότε θα γίνει η απονομή και σύμφωνα με πληροφορίες εφόσον επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω τότε το τρόπαιο θα βρίσκεται στην Τούμπα στον αγώνα με τον Λεβαδειακό που έχει οριστεί να γίνει την Κυριακή 21 Απριλίου στις 19:00.

ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ: "ΝΑΤΟΙ, ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ"

Η Τούμπα αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές, ανάλογες με αυτές που έζησε στην φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 1984-85 όταν και ο Κώστας Ιωσηφίδης σήκωσε στον αέρα το τελευταίο τρόπαιο πρωταθλητή που πήρε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ τότε είχε εξασφαλίσει το πρωτάθλημα με μια λευκή ισοπαλία απέναντι στον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Όπως και χθες στο Αγρίνιο έτσι και τότε το σύνθημα «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» είχε την τιμητική του.

Πάρτε μια γεύση εδώ:

και θυμηθείτε τι έγινε στην φιέστα που ακολούθησε στην Τούμπα μετά τον τελευταίο αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ