ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Θεωρήθηκαν οι κάρτες υγείας των παικτών

ΠΑΟΚ: Θεωρήθηκαν οι κάρτες υγείας των παικτών

Στον απόηχο του ζητήματος που προκλήθηκε με την παρατυπία στις κάρτες υγείας των ποδοσφαιριστών του, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα της αυλαίας του πρωταθλήματος με τον Άρη.

Προφανώς και οι άνθρωποι του Δικεφάλου φρόντισαν έστω και καθυστερημένα να ενημερώσουν τις κάρτες υγείας των ποδοσφαιριστών για να μην υπάρχει πρόβλημα στον αγώνα με τους "κιτρινόμαυρους".

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό ο Ίνγκασον που ήταν να ξεκινήσει στην ενδεκάδα του ντέρμπι με την ΑΕΚ αλλά δεν τα κατάφερε λόγω των ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα έκανε θεραπεία, όπως και ο Πασχαλάκης που αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση.

Από την άλλη πλευρά επιστρέφει από την τιμωρία του ο Ομάρ Ελ Καντουρί που είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Κυριακής.

"Ο ΠΑΟΚ θέλει να κλείσει με νίκη την φετινή του πορεία στα Play Offs της Super League. Με αυτό το στόχο ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (19.07, 20:00) στο γήπεδο της Τούμπας. Το πρόγραμμα της Πέμπτης (16.07) στη Νέα Μεσημβρία περιελάμβανε αποθεραπεία και αποκατάσταση για όσους ξεκίνησαν στην 11άδα κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στο κομμάτι της κυκλοφορίας της μπάλας και την κατοχή, ενώ έμφαση δόθηκε και στα τελειώματα των φάσεων.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον έκανε θεραπεία στο γυμναστήριο και την πισίνα και η συμμετοχή στη μάχη κόντρα στον Άρη θα κριθεί τις επόμενες μέρες, ενώ θεραπεία έκανε κι ο Πασχαλάκης που ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση. Ο Αμπέλ Φερέιρα μπορεί να υπολογίζει και στον Ομάρ Ελ Καντουρί , που εξέτισε την τιμωρία του κόντρα στην Ένωση και θα είναι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.

Την Παρασκευή (17.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία" αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την σημερινή προπόνηση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ