ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει για Λημνιό και Φενερμπαχτσέ

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει για Λημνιό και Φενερμπαχτσέ
MOTIONTEAM

Το σενάριο για τον Δημήτρη Λημνιό και την Φενερμπαχτσέ παίζει στα τουρκικά ΜΜΕ, ωστόσο δεν φαίνεται να έχει και πολλές προοπτικές επιβεβαίωσης. Δεν δανείζει τον παίκτη ο Δικέφαλος.

Το ενδιαφέρον της Φενερμπαχτσέ για ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δεν είναι πρώτη φορά που παίζει στα τουρκικά ΜΜΕ. Αυτή την φορά, ο Δημήτρης Λημνιός είναι στο προσκήνιο, αλλά και πάλι μοιάζει να μην έχει και πολλές πιθανότητες να καρποφορήσει.

Ιδιαίτερα αν ισχύουν όσα γράφονται στην Τουρκία για επιθυμία της Φενερμπαχτσέ να αποκτήσει με δανεισμό τον ακραίο του Δικέφαλου λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει με δυνατότητα να αποκτήσει και τα δικαιώματα του το επόμενο καλοκαίρι.

Το συγκεκριμένο σενάριο δεν μπορεί να σταθεί, καθώς ο Λημνιός, (όπως και οι Πέλκας, Άκπομ, Καντουρί) μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ και η μόνη πιθανότητα δανεισμού του που θα μπορούσε να υπάρξει θα ήταν δυνατή μόνο αν είχε επεκταθεί.

Όπως και να έχει, ο ΠΑΟΚ περιμένει να ακούσει προτάσεις για την παραχώρηση του παίκτη και όχι για το δανεισμό του και φαίνεται και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να μην είναι και ιδιαίτερα ζεστός για το τουρκικό πρωτάθλημα. Κάτι που σημαίνει ότι μόνο μια πολύ μεγάλη οικονομικά προσφορά από την Φενέρ θα μπορούσε να πείσει και τον ΠΑΟΚ και τον ποδοσφαιριστή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ