ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με το μέλλον του Ρέι στον "Δικέφαλο"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Το ενδιαφέρον της Πατσούκα από το Μεξικό, η δεύτερη θέση στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ και το καλό όνομα που διατηρεί στη Αμερική.

Πριν από έναν χρόνο περίπου ο Ροντρίγκο Ρέι που αποκτήθηκε έναντι 1.500.000€, έχασε τη θέση του βασικού τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Ήταν πέρυσι μετά την ισοπαλία του Δικέφαλου με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη, εκείνο το 2-2 όταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να αλλάξει τον γκολκίπερ της ομάδας του, βλέποντας πως ήταν αναγκαίες αλλαγές και τις έκανε στον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη.

Ο Αργεντίνος στη συνέχεια δε διεκδίκησε ποτέ σοβαρά την θέση του βασικού κάτω από τα δοκάρια του Δικέφαλου. Το καλοκαίρι έκανε καλή προετοιμασία, ωστόσο και πάλι στον πάγκο βρίσκεται και δεύτερος στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ. Όλο και όλο δύο συμμετοχές έχει από την αρχή της σεζόν και τις δύο στο κύπελλο με Άρη και Εργοτέλη και στις δύο δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Το γεγονός ότι υπάρχουν ομάδες στη Αμερική που ενδιαφέρονται είναι λογικό και απολύτως θεμιτό. Στην Γοδόι Κρουζ όχι μόνο ήταν βασικός αλλά και ένας από τους ηγέτες της ομάδας. Κάτι που δεν κατάφερε να κάνει στον ΠΑΟΚ. Ο Ρέι συνεχίζει να διατηρεί ένα πολύ καλό όνομα εκεί και αυτό, από την στιγμή που η καριέρα του στην Ευρώπη δεν εξελίσσεται όπως και ο ίδιος το περίμενε, ομάδες όπως η Πατσούκα από το Μεξικό, θεωρούν ότι μπορούν να το δελεάσουν και να τον πείσουν να επιστρέψει και να παίξει ποδόσφαιρο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο ίδιος ο Ρέι ωστόσο για την ώρα τουλάχιστον δεν έχει δείξει τάσεις φυγής από τον ΠΑΟΚ, με το συμβόλαιο του να εκπνέει το καλοκαίρι του 2020. Συνεχίζει να δουλεύει στις προπονήσεις, με χαμηλούς πάντα τόνους και περιμένει να πάρει την ευκαιρία του. Η προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στο Μεξικό δεν φαίνεται να το συγκινεί ιδιαίτερα. Το θέμα είναι τι πρόκειται να κάνει ο ΠΑΟΚ εφόσον έρθει μια πρόταση από εκεί που να τον ικανοποιεί οικονομικά.

Ο Πασχαλάκης είναι αυτή τη στιγμή πρώτος τερματοφύλακας, υπάρχει για αυτόν ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού και κάποιες συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου. Από εκεί και πέρα στο ρόστερ του Δικέφαλου ανήκουν ο νεαρός Μάριος Σιαμπάνης, που δεν φαίνεται να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Λουτσέσκου και ο Παναγιώτης Γλύκος που όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ