ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Τότεναμ 0-1: Έσβησε το όνειρο για τον "δικέφαλο"

UEFA YOUTH LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
UEFA YOUTH LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ πάλεψε κόντρα στην Τότεναμ αλλά δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Youth League γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που είχε η ομάδα της Θεσσαλονίκης (PICS+VIDEO).

Το όνειρο των παικτών του ΠΑΟΚ για πρόκριση στους 16 του Youth League μπορεί να έσβησε μετά την ήττα από την Τότεναμ με 1-0 αλλά το μέλλον της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι λαμπρό.

Αυτό πιστοποιήθηκε και στο ματς της Τούμπας όπου ο ΠΑΟΚ κοίταξε στα μάτια μια ομάδα με σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία και ποδοσφαιριστές που παίζουν σε καλύτερο πρωτάθλημα. Και όλα αυτά παίζοντας με δέκα παίκτες από το 33' λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας που είδε ο Τσιγγάρας.

Οι Άγγλοι που δεν φόρτσαραν έφτασαν στη νίκη με το γκολ που πέτυχε ο Λίονς-Φόρστερ στο 12' και είχαν δυο δοκάρια με τον Ρόουλς για να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ αλλά το 1-0 παρέμεινε μέχρι το 90' της αναμέτρησης.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έστω και με παίκτη λιγότερο για 57΄λεπτά προσπάθησε να παίξει με τη μπάλα κάτω, δημιούργησε ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο τέρμα που θα πήγαινε το ματς στα πέναλτι.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Τότεναμ να πιέζει για να μπει σε θέση οδηγού και κατάφερε να σκοράρει αρκετά νωρίς στην αναμέτρηση. Στο 12' σε κόρνερ από τα δεξιά η άμυνα του ΠΑΟΚ δεν αντέδρασε σωστά με τον Λίονς-Φόρστερ να παίρνει την κεφαλιά και να ανοίγει το σκορ.

Μάλιστα στο 21' ο Μπένετ είχε μια ευκαιρία για να κάνει το 2-0 αλλά ο Παπαδόπουλος με ωραία επέμβαση απομάκρυνε τη μπάλα. Στο 33' ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες όταν ο Τσιγγάρας ανέτρεψε στο χώρο του κέντρου από πίσω τον Μπένετ και είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης απείλησε περισσότερο παίζοντας με δέκα παίκτες. Αρχικά στο 42' ο Τσαούσης μπήκε μέσα στην περιοχή και το σουτ που επιχείρησε με το αριστερό έφυγε αρκετά πάνω από την εστία του Όστιν. Στο 45' ο ΠΑΟΚ έχασε τεράστια ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια όταν μετά από πανέμορφη αντεπίθεση ο Γκαργκαλατζίδης έδωσε στον Γαϊτανίδη ο οποίος βγήκε σε θέση τετ α τετ αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο.

ΑΠΕΙΛΗΣΕ Ο ΠΑΟΚ, ΔΥΟ ΔΟΚΑΡΙΑ Η ΤΟΤΕΝΑΜ

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να απειλεί με τον Τζοβάρα στο 54' που είχε μπει ως αλλαγή αλλά η κεφαλιά του επιθετικού της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν αδύναμη. Τρία λεπτά αργότερα ο Λύρατζης από τα αριστερά έγινε αποδέκτης της μπάλας με το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε να φεύγει έξω.

Η Τότεναμ είχε δοκάρι στο 62' όταν μετά από ωραία προσπάθεια η μπάλα έφτασε στον Ρόουλς που έκανε το διαγώνιο σουτ με τη μπάλα να βρίσκει στο αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κάνει το 1-1 στο 65' όταν μετά από κόρνερ από τα δεξιά ο Μιχαηλίδης πήρε την κεφαλιά αλλά ο Όστιν με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε εκ νέου σε κόρνερ.

Στο 70' και πάλι οι Άγγλοι έφτασαν κοντά στο γκολ όταν ο Ρόουλς έφυγε στην αντεπίθεση από τα αριστερά, βγήκε τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο, έκανε το πλασέ με τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ να βρίσκει τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα και να την στέλνει στο δεξί δοκάρι και έξω.

ΠΑΟΚ:Παπαδόπουλος, Τσαούσης, Διαμάντης, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Σαλαμούρας (81' Μανιώτης), Χατζηστραβός (84' Μελετίδης), Δούμτσης (46' Τζοβάρας), Γκαργκαλατζίδης (76' Πουρνάρας), Γαϊτανίδης (86' Πανίδης).

ΤΟΤΕΝΑΜ: Όστιν, Κίρκεν, Γουάιτ, Χιντς, Εγιομά, Λίονς-Φόρστερ, Ρόουλς, Όκλει-Μπουθ (92' Οκεντίνα), Μπένετ (87' Κλαρκ), Σασούα, Γουόλκοτ (67' Μαγκόμα).

Θυμηθείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης:

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ:

UEFA YOUTH LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
UEFA YOUTH LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS
UEFA YOUTH LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
UEFA YOUTH LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ