ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τρέξιμο μετά από τρεις μήνες ο Βέρνμπλουμ

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σουηδός μέσος του ΠΑΟΚ, Πόντους Βέρνμπλουμ, βγήκε για πρώτη φορά για προπόνηση στο γήπεδο μετά το σοβαρό τραυματισμό του τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η αποθεραπεία του 32χρονου Σουηδού μέσου, Πόντους Βέρνμπλουμ, εξελίσσεται ομαλά και τρεις μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα, στον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με το Λεβαδειακό

Το γεγονός ότι όλα πηγαίνουν καλά είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα με τις προβλέψεις να μιλούν για επιστροφή στις προπονήσεις ακόμη και πριν το τέλος της φετινής σεζόν και σίγουρα από το ξεκίνημα της προετοιμασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στα υπόλοιπα ζητήματα που προέκυψαν από την προπόνηση του Δικεφάλου είναι σίγουρα σημαντικό το γεγονός ότι Πέλκας και Καντουρί ακολούθησαν ένα μέρος του κανονικού προγράμματος των υπολοίπων συμπαικτών τους. Το ίδιο θα κάνουν και αύριο και το αν θα υπολογίζονται για τον αγώνα με την Ξάνθη θα εξαρτηθεί από τα τεστ ετοιμότητας που θα πρέπει να περάσουν.

Ο Δημητρής Λημνιός κάνει θεραπείες για να προλάβει την αναμέτρηση στα Πηγάδια ενώ ο Πέδρο Ενρίκε προπονήθηκε κανονικά. Εκτός έμεινε ο Γιαννούλης, λόγω εξάντλησης εξαιτίας μιας ίωσης που τον ταλαιπώρησε.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ