ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Βιεϊρίνια, η επιστροφή

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Η επιστροφή του Βιεϊρίνια στη Θεσσαλονίκη ύστερα από τρεις εβδομάδες στην Πορτογαλία σηματοδοτεί το ξεκίνημα της επίπονης αποθεραπείας του, προκειμένου να γυρίσει υγιής στη δράση.

Η επιστροφή του Βιεϊρίνια στη Θεσσαλονίκη μετά από τρεις εβδομάδες παραμονής του στην Πορτογαλία σηματοδοτεί το ξεκίνημα της επίπονης αποθεραπείας του.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα το οποίο έχει εκπονηθεί από το επιτελείο του Ζοσέ Κάρλος Νορόνια, του ορθοπεδικού που έκανε την επέμβαση στο τραυματισμό του γόνατο αλλά και τους γιατρούς του ΠΑΟΚ, με σκοπό σε ένα εξάμηνο περίπου να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας του.

Το σίγουρο είναι ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο για το Βιεϊρίνια που για δεύτερη φορά στην καριέρα του θα πρέπει να ξεπεράσει μια ρήξη χιαστών. Όπως πάντως και τη πρώτη η αποθεραπεία του θα γίνει στη Θεσσαλονίκη.

Το ίδιο διάστημα, ένα εξάμηνο περίπου θα χρειαστεί και ο Μαουρίσιο, που και αυτός έκανε παρόμοια επέμβαση στην Πορτογαλία, με τη διαφορά ότι στην δική του περίπτωση δεν είχε πειραχτεί ο μηνίσκος στο τραυματισμένο του γόνατο.

Η απόφαση των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καλύψει το κενό τους στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και στα παιχνίδια για τα προκριματικά του Champions League.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ