ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Μάτος στην Κρήτη με τον ΟΦΗ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Μάτος στην Κρήτη με τον ΟΦΗ

Ο Λέο Μάτος αποκόμισε διάταση στο γαστροκνήμιο στο ντέρμπι με τον Άρη και δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα κυπέλλου με τον ΟΦΗ, που θα γίνει την Τρίτη (7/1, 21.30) στο "Θ. Βαρδινογιάννης".

Αρκετά είναι τα προβλήματα που προέκυψαν από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης». Το πιο σοβαρό από αυτά έχει να κάνει με το Λέο Μάτος που έχει μια διάταση στο γαστροκνήμιο θα χάσει τον αγώνα κυπέλλου με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, ωστόσο αναμένεται να είναι έτοιμος για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Υπάρχει περίπτωση μάλιστα ο ΠΑΟΚ να ταξιδέψει στο Ηράκλειο χωρίς και το δεύτερο ακραίο του αμυντικό, καθώς ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει μια κάκωση στο ισχίο και κατάσταση του θα εκτιμηθεί αύριο. Πρόβλημα έχει και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο που είχε πριν τον παιχνίδι με τον Άρη ενοχλήσεις στον προσαγωγό, τις οποίες ωστόσο ξεπέρασε και αγωνίστηκε ως αλλαγή.

Οι ενοχλήσεις επανήλθαν και ο Βραζιλιάνος θα περάσει από μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Για τους παίκτες που βρίσκονταν ήδη στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ δεν έχει αλλάξει κάτι καθώς Κρέσπο, Καντουρί, Ζαμπά και Βέρνμπλουμ ακολούθησαν δικό τους πρόγραμμα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ