ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Νέρες και Αλβάρεζ στην Τούμπα ο Άγιαξ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Νέρες και Αλβάρεζ στην Τούμπα ο Άγιαξ

ΟΙ Νταβίντ Νέρες και Έντσον Αλβάρεζ δεν είναι ακόμη έτοιμοι, καθώς καθυστέρησαν να ενσωματωθούν στην προετοιμασία του Άγιαξ και όπως όλα δείχνουν δεν θα προλάβουν τουλάχιστον τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με όσα είπε σε συνέντευξη του στην Ολλανδία ο προπονητής του Άγιαξ Έρικ Τεν Χαγκ, τόσο ο Νταβίντ Νέρες, όσο και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Έντσον Αλβάρεζ, ενδέχεται να μην αγωνιστούν στον αγώνα της επόμενης Τρίτης (6/8, 20.00) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

"Ήταν μια τρελή περίοδος και θα γίνει ακόμη πιο τρελή. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αυτό. Έχουμε μια νεανική ομάδα και όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για τη νέα σεζόν. Πολλά παιδιά έπαιξαν σε τουρνουά μέσα στο καλοκαίρι.

Ο Νέρες μόλις ξεκίνησε προπονήσεις. Δεν θα είναι διαθέσιμος για τα ματς με Φίτεσε και ΠΑΟΚ. Οι στόχοι του Άγιαξ την φετινή σεζόν δεν διαφέρουν. Θέλουμε να περάσουμε στους ομίλους του Champions League και να πάρουμε το νταμπλ" είπε για τον Βραζιλιάνο επιθετικό ο προπονητής των πρωταθλητών Ολλανδίας που συμπλήρωσε πως είναι ακόμη νωρίς να υπολογίζει και στο Μεξικάνο στόπερ.

"Είναι πολύ νωρίς ακόμα, καθώς επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης μετά την άδεια του. Είναι κουρασμένος και αυτό είναι λογικό. Πρέπει να τον ενσωματώσουμε στο σύνολο των προπονήσεων και της ομάδας με προσοχή. Είναι ένας παίκτης με φιλοδοξίες, ποιότητα και πολύ πάθος, περιμένουμε πάρα πολλά από αυτόν".

Ο Έρικ Ντε Χαγκ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά σενάρια που θέλουν τον Φαν Ντε Μπεκ να βρίσκεται κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ολλανδός παραδέχθηκε ότι μπορεί τελικά η μετακίνηση αυτή να ολοκληρωθεί χωρίς να ορίζει χρονικά το πότε μπορεί να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: "ΟΚ" οι Πέλκας και Εσίτι για Άγιαξ
Bild: "Προχωρημένες επαφές ΠΑΟΚ - Ανόβερου για Αλμπορνόζ"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ