ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς τρεις αλλά με Μπίσεσβαρ κόντρα στον Αστέρα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Μπίσεσβαρ, πανηγυρικό (eurokinissi) EUROKINISSI

Χωρίς Ολιβέιρα, Πέλκα και Λημνιό η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τον αγώνα κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με μια προπόνηση ουσιαστικά την προετοιμασία του για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Αστέρα στην Τούμπα.

Σε αυτήν ο Δημήτρης Λημνιός που έχασε λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα και έμεινε εκτός αποστολής.

Οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του Δικέφαλου λένε πάντως ότι τις επόμενες ημέρες θα μπει κανονικά και θα προσπαθήσει να προλάβει τον αγώνα της Κυριακής με τη Λαμία.

Από εκεί πέρα εκτός αποστολής έμειναν Ολιβέιρα και Πέλκας και οι δύο για λόγους διαχείρισης. Ο Πέλκας προέρχεται από τραυματισμό και δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί σε δεύτερο παιχνίδι μέσα σε λίγες ημέρες ενώ και ο Πορτογάλος έμεινε εκτός του ημιτελικού για να πάρει ανάσες από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Επίσης δεν μετέχει στην 18άδα δεν μετέχει ο Ρεί αλλά ο νεαρός Παπαδόπουλος αλλά και ο νεαρός Λύρατζης.

Στην αποστολή του Δικέφαλου και πιθανότατα και στην ενδεκάδα επιστρέφει ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που στα Πηγάδια εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής για τις κάρτες που συμπλήρωσε.

Ο Ολλανδός που είναι πολύ σημαντικός για την επιθετική λειτουργία του ΠΑΟΚ είναι πλέον στη διάθεση του προπονητή του.

Την αποστολή που ανακοίνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποτελούν οι: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Μάτος, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Κάνιας, Μίσιτς, Σάκχοβ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Ζαμπά, Άκπομ και Σβιντέρσκι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ