Ο υποψήφιος για την προεδρία της Γκιμαράες, Ντανιέλ Ροντρίγκες, θέλει τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο, στη Βιτόρια σε περίπτωση που νικήσει στις εκλογές του Σαββάτου (20/7).

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο, προλόγισε τον συμπατριώτη του προπονητή του Δικεφάλου, Αμπέλ Φερέιρα, κατά την παρουσίαση της Τετάρτης (17/7).

ADVERTISING

Ο Πορτογάλος ωστόσο έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από ομάδα της πατρίδας του. Ο υποψήφιος για την προεδρία της Γκιμαράες, Ντανιέλ Ροντρίγκες, θέλει τον Μάριο Μπράνκο στο αντίστοιχο πόστο στη Βιτόρια σε περίπτωση που νικήσει στις εκλογές του Σαββάτου (20/7).

"Ακόμη δεν είμαι πρόεδρος και ο Μάριο έχει συμβόλαιο με ομάδα, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα. Προετοιμάζεται για το Champions League και πρέπει να σεβαστούμε τον επαγγελματισμό του και τις συμφωνίες που έχει κάνει. Είναι όμως ο ιδανικός για τη Βιτόρια", υποστήριξε ο Ντανιέλ Ροντρίγκες.

ADVERTISING

Τον προεδρικό θώκο στους κονκισταδόρες διεκδικούν οι Μιγκέλ Πίντο Λισμπόα και Αντόνιο Μιγκέλ Καρντόζο. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας προσέλαβαν τον Ίβηρα στις 13 Νοεμβρίου του 2018.