ΠΑΟΚ

Πέλκας: "Το θέλαμε περισσότερο, δείξαμε πάθος και θέληση"

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Πέλκας που πέτυχε το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ με τη Μπεσίκτας, τόνισε πως ο Δικέφαλος έδειξε να θέλει περισσότερο τη νίκη. Στην ωριμότητα του Χρήστου Τζόλη στάθηκε ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Ο ΠΑΟΚ πήρε πανηγυρική πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό του Champions League μετά το 3-1 απέναντι στη Μπεσίκτας στο γήπεδο της Τούμπας, πιάνοντας εξαιρετική εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος πέτυχε το τρίτο τέρμα για την ομάδα του, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έδειξε περισσότερο από τη Μπεσίκτας ότι ήθελε το παιχνόδι, ενώ χαρακτήρισε και το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του ως τελικό, αφού και πάλι θα είναι μονό ματς.

"Υπήρχε πίεση και για τις δύο ομάδες, αλλά εμείς φάνηκε ότι το θέλαμε περισσότερο, δείξαμε πάθος, θέληση και πήραμε το καλύτερο για εμάς. Φέτος είμαι εγώ ο εκτελεστής των πέναλτι, αλλά μου ζήτησε να το εκτελέσει ο Τσούμπα και του επέτρεψα την εκτέλεση γιατί έδειχνε σίγουρος. Δεν πειράζει που το έχασε το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε το ματς.

Θα δούμε ποια θα είναι η επόμενη ομάδα και θα ασχοληθούμε μαζί τους, έχουμε να παίξουμε ακόμη έναν τελικό. Το σημαντικό είναι να μην έχουμε κανένα κρούσμα, να είμαστε όλοι καλά και να παλέψουμε όλοι μαζί για τον στόχο που έχουμε", ανέφερε ο άσος του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του στο OPEN TV.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: "ΜΠΗΚΑΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ, ΠΟΛΥ ΩΡΙΜΟΣ Ο ΤΖΟΛΗΣ"

Στην αποφασιστικότητα των παικτών του ΠΑΟΚ και την εμφάνιση του Χρήστου Τζόλη, στάθηκε ο Δημήτρης Γιαννούλης στις δηλώσεις του στην κάμερα του OPEN TV:

"Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ίσως μας αδικεί και το σκορ. Όλα είναι θέμα δουλειάς, προσπαθούμε πολύ στην προπόνηση, δουλεύουμε σκληρά και θα πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος που δείξαμε σήμερα. Μπήκαμε αποφασισμένοι στο γήπεδο να τελειώσουμε το παιχνίδι. Η Μπεσίκτας ανοίχτηκε και αυτό ήταν το κλειδί για εμάς. Είναι ένας παίκτης που όταν μπαίνει στο γήπεδο δείχνει πολύ ώριμος. Δουλεύει πάρα πολύ στις προπονήσεις και θα πάνε όλα καλά για αυτόν. Θα είμαστε ακόμη καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ