ΠΑΟΚ

POLL: Ποιος είναι ο MVP του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής;

POLL: Ποιος είναι ο MVP του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής;

Πολύ κοντά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά από 34 χρόνια και το Sport24.gr ψάχνει να βρει τον πολυτιμότερο παίκτη του Δικεφάλου μέχρι στιγμής στην σεζόν.

Μετά την μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-1 στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ κρατάει την τύχη στα χέρια του και βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου μετά από πολλά χρόνια.

Φυσικά, μέσα σε μία χρονιά δεν γίνεται να υπάρχει μόνο ένας MVP και στην περίπτωση του ΠΑΟΚ πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν συμβάλει τα μέγιστα για να έχει αυτό το προβάδισμα και την διαφορά των 9 βαθμών από τον δεύτερο Ολυμπιακό.

Την αρχή κάνει ο φύλακας άγγελος της εστίας του ΠΑΟΚ Αλέξανδρος Πασχαλάκης που δεν έχει χάσει ματς μέχρι στιγμής. Φυσικά εκτός της λίστας των υποψήφιων δεν μπορεί να είναι ο αρχηγός Αντελίνο Βιεϊρίνια με την σπουδαία συνεισφορά του (17 ματς - 3 γκολ), αλλά και ο - πολύ βελτιωμένος εφέτος - "βράχος" της άμυνας Χοσέ Άνχελ Κρέσπο (20 ματς).

Από την λίστα δεν μπορεί να απουσιάζει το μυαλό του ΠΑΟΚ στην μεσαία γραμμή, Μαουρίτσιο (16 ματς - 4 γκολ) όπως και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ (18 ματς - 4 γκολ - 4 ασίστ). Μέσα στους κορυφαίους είναι και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που έχει συμβάλει τα μέγιστα για να βρίσκεται ο Δικέφαλος σε αυτό το σημείο (13 ματς - 9 γκολ) παρόλο πως έχει αποχωρήσει εδώ και ένα μήνα περίπου από την ομάδα.

Με βάση τα παραπάνω στοιχεία και την γενικότερη εικόνα των παικτών την φετινή χρονιά, διαλέξτε ποιος είναι ο MVP του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής στην σεζόν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ