ΠΑΟΚ

Ποπόφ: "Θα με ενδιέφερε ο ΠΑΟΚ"

Spartak's Ivelin Popov, foreground, and Liverpool's Jordan Henderson challenge for the ball during the Champions League soccer match between Spartak Moscow and Liverpool in Moscow, Russia, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko)
Spartak's Ivelin Popov, foreground, and Liverpool's Jordan Henderson challenge for the ball during the Champions League soccer match between Spartak Moscow and Liverpool in Moscow, Russia, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko) AP PHOTO/ALEXANDER ZEMLIANICHENKO

Ο Ιβελίν Ποπόφ σε δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι θα σκεφτόταν σοβαρά την προοπτική να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, αν ο "Δικέφαλος" έκανε πρόταση για τον απόκτηση του από τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα " Free Press" ο 31χρονος μέσος δεν αρνήθηκε πως θα τον ενδιέφερε σοβαρά η προοπτική να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ.

"Έχω συμβόλαιο με τη Σπαρτάκ Μόσχας για έναν ακόμη χρόνο. Παίζω στο υψηλότερο επίπεδο, κερδίσαμε το πρωτάθλημα, αγωνίστηκα στο Champions League. Αλλά σίγουρα μια πρόταση του ΠΑΟΚ θα με ενδιέφερε. Θα το σκεφτόμουν. Επίσης γεννήθηκα στη Σόφια και η Θεσσαλονίκη είναι 4 ώρες απόσταση με το αυτοκίνητο", υποστήριξε ο Βούλγαρος διεθνής μέσος.

Ο Ποπόφ σκόραρε για την Σπαρτάκ στην ήττα της με σκορ 3-2 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, που σε συνδυασμό με το 0-0 της ρεβάνς στη Μόσχα άφησε εκτός συνέχειας τη ρωσική ομάδα, με τον "Δικέφαλο" να παίρνει την πρόκριση στα playoffs του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Πόντους Βέρνμπλουμ το απόγευμα της Πέμπτης (16/8) και μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να υπάρχει οποιοδήποτε ενδιαφέρον για την περίπτωση του Ποπόφ.

AP Photo/Alexander Zemlianichenko

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ