Ο πορτογαλικός Τύπος περιγράφει τον αποκλεισμό της Μπενφίκα από τον ΠΑΟΚ ως "ελληνική τραγωδία", κάνει λογοπαίγνιο με την Τούμπα και ιδιαίτερη αναφορά στον Άντριγια Ζίβκοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ τη νίκησε 2-1 στην Τούμπα και προκρίθηκε στα playoffs του Champions League. Θα διεκδικήσει σε διπλά ματς με την Κράσνονταρ την είσοδό του στους ομίλους της διοργάνωσης με τον πορτογαλικό Τύπο να περιγράφει τον αποκλεισμό των αετών ως ελληνική τραγωδία.

ADVERTISING

MAIS FUTEBOL: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ "ΠΡΟΔΟΣΙΑ" ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ

Το MaisFutebol έχει τίτλο "ελληνική τραγωδία" για τον αποκλεισμό της Μπενφίκα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (επί ελληνικού εδάφους) κάνοντας λόγο για "προδοσία Ζίβκοβιτς", καθώς ο Σέρβος ανήκε μέχρι και πριν από ένα μήνα στους Λουζιτανούς, από τους οποίους έμεινε ελεύθερους για να έλθει στην Ελλάδα.

Inline Image

O JOGO: Η ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE

Η Ο Jogo στέκεται στην πρώτη αντίδραση του Ζόρζε Ζεζούς στη συνέντευξη Τύπου, ενώ αναφέρει ρητά για το αποτέλεσμα ότι "Η Μπενφίκα αποκλείστηκε από το Champions League".

ADVERTISING

Inline Image

RECORD: H ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΛΕΕΙ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE

Η Record λέει αντίο στο Champions League είναι ο τίτλος με τον οποίον περιγράφει την είδηση της ήττας και του αποκλεισμού της Μπενφίκα από τον ΠΑΟΚ.

Inline Image

A BOLA: Η ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η A Bola κάνει λογοπαίγνιο του ρήματος tombar (πέφτω) με την Τo(u)mba αναφέροντας χαρακτηριστικά: "H Μπενφίκα έπεσε στη Θεσσαλονίκη".

Inline Image

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Γιαννούλης πάει τον ΠΑΟΚ τρένο στους ομίλους
Μπενφίκα: Ο Κολοσσός εκατομμυρίων που γκρεμίστηκε από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα
Βαθμολογία UEFA: Ο ΠΑΟΚ δίνει ελπίδες στην Ελλάδα
ΠΑΟΚ - Μπενφίκα 2-1: ΠΑΟΚάρα είσαι τρέλα