ΠΑΟΚ

Πρόεδρος Γιαγκελόνια: "Θέλαμε να κρατήσουμε τον Σβιντέρσκι"

Πρόεδρος Γιαγκελόνια: "Θέλαμε να κρατήσουμε τον Σβιντέρσκι"

Ο Τσέζαρι Κουλέστζα πρόεδρος και συνιδιοκτήτης της Γιαγκελόνια σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στην περίπτωση του 22χρονου επιθετικού που ενδιαφέρει έντονα τον ΠΑΟΚ.

Σε δηλώσεις που αφορούσαν σε όλες τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του ο πρόεδρος της Γιαγκελόνια μίλησε για τον Κάρολ Σβιντέρσκι.

"Ο Κάρολ θέλει να φύγει. Εγώ του ζήτησα να μείνει. Να σκοράρει άλλα δέκα γκολ να είναι ο πρώτος σκόρερ στο πρωταθλήματος και μετά θα είχαμε 20 προτάσεις για την παραχώρηση του και όχι μια ή δυο. Μερικές φορές ωστόσο είναι δύσκολο να επικοινωνείς με τους ποδοσφαιριστές", είπε ο Κουλέστζα για τον νεαρό επιθετικό, τον οποίο ο ΠΑΟΚ περιμένει στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι για τον Σβιντέρσκι ενδιαφέρονται η Τζένοα και ο ΠΑΟΚ και πως η Γιαγκελόνια είχε αξιολογήσει τον παίκτη της στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Η αναφορά στο Σβιντέρσκι καταλήγει με τη σημείωση ότι ο νεαρός φορ παραμένει στο προπονητικό κέντρο όπου προετοιμάζεται η ομάδα του στην Τουρκία.

"Ο Κάρολ προπονείται μαζί μας και δουλεύει σκληρά. Το μέλλον θα δείξει τι τελικά θα γίνει", τονίζει ο προπονητής της Γιαγκελόνια, Ιρενέουζ Μάμροτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η αντιπρόεδρος της Γιαγκελόνια για τον Σβιντέρσκι: "Μέχρι τη Δευτέρα"
"Η Τζένοα συμφώνησε με τον Σβιντέρσκι"
Το παρασκήνιο για Στουτγάρδη, ΠΑΟΚ και Τζένοα στην υπόθεση Σβιντέρσκι
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ