ΠΑΟΚ

"Προτάσεις από Γουέστ Χαμ, Άιντραχτ και Μάιντς για Άκπομ"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο μάνατζερ του Τσούμπα Άκπομ ανέφερε πως Γουέστ Χαμ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Μάιντς κινούνται για την απόκτηση του Άγγλου επιθετικού του ΠΑΟΚ.

Σε ιστοσελίδα της Νιγηρίας μίλησε ο ατζέντης του Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που υπάρχει από ομάδες του εξωτερικού για τον Άγγλο στράικερ του ΠΑΟΚ και ανέφερε πως υπάρχουν τρία κλαμπ που κοιτάζουν τον πελάτη του.

Συγκεκριμένα, ο Εμέκα Ομπάσι αναφέρθηκε στην αγγλική Γουέστ Χαμ και στις γερμανικές Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Μάιντς.

Μιλώντας στο σάιτ "SportingLife.ng", τόνισε πως "εξετάζουμε τις προτάσεις της Γουέστ Χαμ, της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και της Μάιντς. Ο ίδιος θα ήθελε να επιστρέψει στην Αγγλία, αλλά η Γουέστ Χαμ προσπαθεί να προλάβει την προθεσμία των μεταγραφών που λήγει στις 8 Αυγούστου.

Αν όχι, μπορεί να υπάρξει κίνηση από τη Γερμανία, αφού η Άιντραχτ και η Μάιντς έχουν δείξει ενδιαφέρον. Θα αναθεωρήσουμε τα πάντα. Είναι μια κατάσταση win-win και για τις δύο πλευρές, γιατί θα έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, με το τέλος της σεζόν.

Ανεξάρτητα από το πόσο καλός είναι, ξέρουν ότι δεν θα υπάρξει κέρδος, αν τον αφήσουν να φύγει στο τέλος του συμβολαίου του".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ