ΠΑΟΚ

Ρέι: "Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον ΟΦΗ"

Ρέι: "Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον ΟΦΗ"
MOTIONTEAM

Ο Αργεντινός γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Ροδρίγο Ρέι, χαρακτήρισε δύσκολη την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (15/9, 18:15) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League. Τι είπε για το συναγωνισμό μου με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Ο Ροντρίγκο Ρέι μιλώντας στηNOVAτόνισε ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τους τρεις βαθμούς στον αγώνα με τον ΟΦΗ και να μπορεί να τους συνδυάσει με μια καλή εμφάνιση. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας του "Δικεφάλου" υποστήριξε ότι ο συναγωνισμός με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη βελτιώνει αμφότερους. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάστασή του: "Είμαι καλά, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, κάθε μέρα και είμαι χαρούμενος που είμαι κομμάτι αυτή της της ομάδας. Για μένα είναι σημαντικό να συνεχίσει να κερδίζει η ομάδα".

Για την πορεία του φετινού καλοκαιριού: "Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, περιμέναμε, ελπίζαμε για κάποια πράγματα. Από εδώ και πέρα αυτό που τώρα έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά, να μπορέσουμε να δείξουμε αυτά τα πράγματα που είναι τα σημαντικά μέσα στο γήπεδο χωρίς να σκεφτόμαστε οτιδήποτε άλλο".

Για τη διακοπή του για τις εθνικές ομάδες: "Αυτή η διακοπή ήταν καλή για μας γιατί είχαμε κάποιες μέρες ξεκούρασης γιατί σε μικρό χρονικό διάστημα είχαμε αρκετά παιχνίδια. Τώρα, για μας είναι μια καινούρια αρχή γιατί και τώρα έρχονται αρκετά παιχνίδια και, όπως είπα και πριν, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας στο γήπεδο γιατί ξέρουμε ότι τα παιχνίδια που έρχονται είναι δύσκολα και είναι σημαντικά για την ομάδα".

Για τις διαφορές της φετινής ομάδας σε σχέση με πέρυσι: "Πρώτα απ’ όλα έχουμε μια νέα ομάδα γιατί υπάρχουν αρκετοί καινούριοι παίκτες που πρέπει να προσαρμοστούν στο σύστημα στην τακτική κάτι που δεν είναι εύκολο αλλά νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και χρειάζεται χρόνος, δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη να μάθεις όλα όσα ζητάει ο προπονητής αλλά είμαστε καλή ομάδα. Οι νέοι παίκτες είναι καλοί και η ομάδα, παιχνίδι με παιχνίδι, θα είναι και πιο δυνατή και θα δείχνει στο γήπεδο - όπως το έκανε και την προηγούμενη σεζόν - ότι είμαστε ένας πολύ δυνατός αντίπαλος".

Για τον ανταγωνισμό μεταξύ των τερματοφυλάκων της ομάδας: "Για μας είναι καλός ο ανταγωνισμός γιατί όλοι είμαστε καλοί τερματοφύλακες και προσπαθεί κάθε μέρα, ο ένας να βοηθάει τον άλλον. Τώρα αυτός που παίζει είναι ο Πασχαλάκης και δίνουμε την καλύτερή μας υποστήριξη για να του δώσουμε δύναμη για να είναι καλός στο γήπεδο. Για μένα, αυτός είναι ο στόχος, να δουλεύουμε για την ομάδα, για να κερδίζει η ομάδα και να παίρνουμε τίτλους που για μας είναι η πιο ωραία εικόνα, να κερδίζεις τίτλους".

Για την αγκαλιά των τερματοφυλάκων πριν τον αγώνα: "Το τι λέμε εξαρτάται και από το παιχνίδι. Υπάρχουν παιχνίδια που πρέπει να ωθήσει ο ένας τον άλλον για να είμαστε πνευματικά σε υψηλό επίπεδο, κάποια παιχνίδια είναι άλλου επιπέδου. Άλλα παιχνίδια είναι γεμάτα από συναισθηματική φόρτιση οπότε πρέπει να προσπαθούμε να είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και στη δουλειά μας.

Αυτό που θέλω είναι να δίνω καλά πράγματα στον Πασχαλάκη ώστε να είναι πάντα καλά και δυνατός στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε πάρα πολύ καλά μεταξύ μας, είναι μια μικρή οικογένεια το τιμ των τερματοφυλάκων και μαζί με τον προπονητή των τερματοφυλάκων, έχουμε πάντα αυτή τη στιγμή πριν από το ζέσταμα".

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ: "Θέλουμε τη νίκη για να αρχίσουμε αυτή την περίοδο με απαιτητικά παιχνίδια, με ένα καλό παιχνίδι για μας και όχι μόνο να κερδίσουμε αλλά να παίξουμε καλά, για την αυτοπεποίθησή μας, σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο, το ξέρουμε αυτό. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Δουλεύουμε αυτή την εβδομάδα για να είμαστε πολύ καλοί στο γήπεδο και να φέρουμε εδώ τους τρεις βαθμούς".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ