ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Εσείς συγκεντρωμένοι στο γήπεδο"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ μέσω skype και τους ζήτησε να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας.

Οι ομιλίες του Ιβάν Σαββίδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ μέσω skype, δεν είναι τόσο συχνές όσο παλιότερα και αυτό ίσως τις κάνει και περισσότερο σημαντικές.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικέφαλου μίλησε χθες το απόγευμα (24/1) στην ομάδα που συγκεντρώθηκε για αυτό το λόγο στην Τούμπα και το μήνυμα που έστειλε στους παίκτες ήταν ότι θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους και να μην επηρεάζονται από όσα συμβαίνουν και κυρίως από όσα ακούγονται εκτός αγωνιστικών χώρων.

"Με όλα τα υπόλοιπα ασχολούμαι εγώ και δεν θα αφήσω να επηρεάσουν την ομάδα. Εσείς να κάνετε τη δουλειά σας και να σκέφτεστε μόνο πως θα κατακτήσετε το πρωτάθλημα και το κύπελλο και αυτή τη σεζόν", είπε στους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης.

Αυτός που πήρε το λόγο από τους ποδοσφαιριστές, εκπροσωπώντας και τους συμπαίκτες του, ήταν ο Βιειρίνια, που υποσχέθηκε ότι η ομάδα θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό στο γήπεδο για να διατηρήσει τα κεκτημένα.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε κουβέντα και με τον Αμπέλ Φερέιρα με αντικείμενο της συζήτησης το πώς θα βελτιωθεί η ομάδα στα παιχνίδια που ακολουθούν για να φτάσει στην κατάκτηση των στόχων της.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ