ΠΑΟΚ

Σαββίδης για την απόφαση του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Ξανά στα χαρτιά"

Σαββίδης για την απόφαση του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Ξανά στα χαρτιά"
MOTIONTEAM

Διαβάστε πώς αντέδρασε ο Γιώργος Σαββίδης, μέσω Instagram, έπειτα από την γνωστοποίηση της απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Άμεση και καυστική ήταν η αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή η δικαίωση του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έγραψε στα αγγλικά ότι η καλύτερη επένδυση στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι οι δικηγόροι, ενώ συνέχισε στα ελληνικά, αναφέροντας χαρακτηριστικά " ...να ντραπώ γι' αυτά που λέω, ναι. Όταν θα ντραπείτε για όσα κάνετε..."

Όσον αφορά στο πρώτο μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη, αυτό έγραφε: " Προφανώς η καλύτερη επένδυση στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ο δικηγόρος. Είναι ο καλύτερος επιθετικός, ο καλύτερος αμυντικός και τερματοφύλακας. Ξανά στα χαρτιά..."

Υπενθυμίζουμε, ότι το απόγευμα της Τετάρτης (17/4), η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τον Ολυμπιακό για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τη διακοπή του ντέρμπι. Συγκεκριμένα, το ματς κατοχυρώθηκε υπέρ των "ερυθρόλευκων", ενώ από τους "πράσινους" αφαιρέθηκαν συνολικά πέντε βαθμοί.

Η ατάκα του Σαββίδη, πάντως, με την οποία κλείνει το αγγλικό κείμενο, δηλαδή το " ...ξανά στα χαρτιά..." αναφέρεται προφανώς σε αυτά που είχαν συμβεί πέρυσι με πρωταγωνίστρια τη δική του ομάδα σε δύο περιπτώσεις. Η μία αφορά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα που δεν άρχισε ποτέ εξαιτίας του αντικειμένου που είχε δεχθεί ο τότε προπονητής των "ερυθρόλευκων", Όσκαρ Γκαρθία και η άλλη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, δύο γεγονότα που είχαν ως αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να χάσει τα ματς στα χαρτιά με 0-3.

ΤΟ POST ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ

Σαββίδης για την απόφαση του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Ξανά στα χαρτιά"
Διαβάστε ακόμη
Super League: Η βαθμολογία μετά τη δικαίωση του Ολυμπιακού
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ