ΠΑΟΚ

Σκίμπε για Λημνιό: "Μπορεί να περάσει εύκολα τον αντίπαλο, αλλά..."

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Μίχαελ Σκίμπε, μίλησε για τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Λημνιό με αφορμή τη μεταγραφή του στην Κολωνία τονίζοντας ότι θα πρέπει να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα του.

Ο Δημήτρης Λημνιός βρίσκεται σε καραντίνα αφού προσβλήθηκε από κορονοϊό και περιμένει να έχει δύο αρνητικά αποτελέσματα στα τεστ στα οποία υποβάλλεται προκειμένου να ταξιδέψει στην Γερμανία και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Κολωνία.

Ο Μίχαελ Σκίμπε ο προπονητής που του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας σε δηλώσεις του σχολίασε στο fussball news τη μεταγραφή του στους "τράγους".

"Ο Λημνιός είναι πολύ γρήγορος και επιθετικός ακραίος που στην καλή του ημέρα είναι ικανός να σημάνει συναγερμό στην αντίπαλη άμυνα. Ωστόσο σε κάποιες καταστάσεις «ένας εναντίον ενός» μπορεί να ξεπεράσει με ευκολία τον αντίπαλο του να μπει στην περιοχή, να φτάσει στο πέναλτι και από εκεί να σουτάρει ενάμισι μέτρο μακριά από την εστία", είπε ο Γερμανός τεχνικός τονίζοντας ότι ο Λημνιός θα πρέπει να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα και τα τελειώματα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Μένει Θεσσαλονίκη ο Λημνιός, δεν χαλάει η μεταγραφή στην Κολωνία
Εθνική Ελλάδας: Θετικός στον κορονοϊό ο Λημνιός
ΠΑΟΚ: Πετάειγια Γερμανία ο Λημνιός
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ