ΠΑΟΚ

SkySports: "Η Μπεσίκτας συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ για Άκπομ"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ μιλά με την Μπεσίκτας για την παραχώρηση του Άκπομ, με την πρόταση των Τούρκων να έχει φτάσει στα 2 εκατομμύρια ευρώ και το SkySports κάνει λόγο για συμφωνία ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Δημοσιεύματα στην Αγγλία κάνουν λόγο για συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας για την παραχώρηση του Άγγλου επιθετικού, με τον Δικέφαλο να βάζει στα ταμεία του το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Η συμφωνία αυτή δεν επιβεβαιώνεται για την ώρα τουλάχιστον από την πλευρά του ΠΑΟΚ, ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχουν σοβαρές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες και μάλιστα προχωρημένες.

Ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να ακούσει μια πρόταση από τους Τούρκους που φτάνει στα 3 εκατομμύρια ευρώ γιατί σε αυτήν την περίπτωση θα έβαζε στα ταμεία του 2,4 εκατομμύρια, καθώς η Άρσεναλ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης για τον Άκπομ που σε χώρες εκτός της Αγγλίας φτάνει στο 20% (για την Αγγλία είναι στο 30%).

Το σίγουρο είναι ότι ο Τζούμπα Άκπομ μπορεί να αποτελέσει την πρώτη παραχώρηση του ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι καθώς οι επαφές με την Μπεσίκτας είναι προχωρημένες.

ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ SKYSPORTS

Το SkySports, στην ενότητά του για τις μεταγραφικές εξελίξεις ανά τον κόσμο, κάνει λόγο για συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας για τον Άκπομ στα 2 εκατομμύρια, τόνιζοντας ότι ο Δικέφαλος απέκτησε τον Άγγλο από την Άρσεναλ του καλοκαίρι του 2018, κερδίζοντας τον ανταγωνισμό της Άντερλεχτ και της Γάνδης που ήθελαν τον παίκτη.

SkySports: "Η Μπεσίκτας συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ για Άκπομ"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ