ΠΑΟΚ

"Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Τζέφερσον"

Sporting's Jefferson Nascimento celebrates after scoring his side's 2nd goal  during a Champions League Group G soccer match between Sporting and Schalke 04 at Sporting's Alvalade stadium, in Lisbon, Wednesday, Nov. 5, 2014. (AP Photo/Francisco Seco)
Sporting's Jefferson Nascimento celebrates after scoring his side's 2nd goal during a Champions League Group G soccer match between Sporting and Schalke 04 at Sporting's Alvalade stadium, in Lisbon, Wednesday, Nov. 5, 2014. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "A BOLA", ο 31χρονος αριστερός μπακ της Σπόρτινγκ, Τζέφερσον Νασιμέντο βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, που τον προορίζει ως αντικαταστάτη του Αντρέ Βιεϊρίνια.

Την περίπτωση του Τζέφερσον Νασιμέντο φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα της " A BOLA". Tο ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας αναφέρει πως ο 31χρονος αριστερός μπακ, που ανήκει στην Σπόρτινγκ αλλά δεν υπολογίζεται, αρέσει στον προπονητή του Δικεφάλου, Αμπέλ Φερέιρα.

Οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί με επιτυχία στην Μπράγκα τη σεζόν 2017/18, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό να προορίζεται για αντικαταστάτης του Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη την περσινή χρονιά.

Την περσινή σεζόν, ο Τζέφερσον είχε 22 συμμετοχές με την Σπόρτινγκ σε όλες τις διοργανώσεις, μοιράζοντας και τέσσερις ασίστ. Συνολικά, με τα "λιοντάρια" μετράει τέσσερα γκολ και 31 ασίστ σε 126 αγώνες.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φενέρμπαχτσε: Ανακοίνωσε Γκάρι Ροντρίγκες
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ