ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρεις ημέρες ρεπό για τους παίκτες του ΠΑΟΚ

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προπόνησε την Πέμπτη (15/11) τους παίκτες του και τους περιμένει ξανά για το απογευματινό πρόγραμμα της Δευτέρας (19/11).

Ο αγώνας Κυπέλλου με τον Εργοτέλη αντιμετωπίστηκε από αρκετούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ λίγο πολύ ως αγγαρεία, γεγονός που ήταν ενδεικτικό του κορεσμού που έχουν επιφέρει τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Έτσι και αλλιώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε προγραμματίσει να αφήσει τους παίκτες του ελεύθερους για αρκετές ημέρες στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος.

Μετά τη σημερινή (15/11) προπόνηση, που ήταν χαλαρή, τους έδωσε τριήμερο ρεπό και θα τους περιμένει και πάλι για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την Ξάνθη την ερχόμενη Δευτέρα (19/11).

"Ο πρώτος κύκλος της σεζόν αφορούσε κυρίως τα προκριματικά για το Champions League. Ο δεύτερος περιελάμβανε τα ντέρμπι για τη Super League και βρήκε τον ΠΑΟΚ θριαμβευτή. Ο τρίτος είχε να κάνει με τη διαχείριση της κατάστασης και την εδραίωση στην κορυφή. Και έκλεισε επιτυχημένα.

Ο ΠΑΟΚ, με εξαίρεση τους αγώνες με τη Βίντι που έβαλαν σε κίνδυνο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, διατηρήθηκε πρώτος και αήττητος στο πρωτάθλημα και συνεχίζει την πορεία του προς το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Τώρα, όμως, είναι η ώρα της σωματικής και ψυχικής ξεκούρασης. Τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων δίνουν στον Ράζβαν Λουτσέσκου τη δυνατότητα να αφήσει τους παίκτες του ν’ αδειάσουν το κεφάλι τους από την μεγάλη και συνεχή πίεση.

Μετά την προπόνηση της Πέμπτης (15.11) που για όσους αγωνίστηκαν περιελάμβανε μόνο αποθεραπεία κι αποκατάσταση, ο Ρουμάνος τεχνικός έδωσε τριήμερο ρεπό στους παίκτες του, οι οποίοι επιστρέφουν στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα της Δευτέρας (19.11)", αναφέρει το σχετικό ενημερωτικό δελτίο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ