ΠΑΟΚ

Βαρέλα: "Νίκη με Ολυμπιακό, κάθε αγώνας είναι τελικός"

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο στόπερ του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα μίλησε για τη σημασία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως στόχος είναι η νίκη, ενώ υποστήριξε πως κάθε παιχνίδια για τον Δικέφαλο είναι τελικός από εδώ και στο εξής.

Ο Φερνάντο Βαρέλα μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και για τον τρόπο με τον οποίο το αντιμετωπίζουν αυτός και οι συμπαίκτες του. "Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι αυτό και θέλουμε να το κερδίσουμε", είπε ο κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ: "Ναι, εδώ πάντα είναι δύσκολα. Το γνωρίζω αυτό τα τρία χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ, καθώς πάντα ήταν δύσκολο να πάρουμε τη νίκη στην έδρα της ΑΕΛ. Ευτυχώς επικρατήσαμε, μπορεί να μην κάναμε ένα φανταστικό παιχνίδι, αλλά το πιο σημαντικό είναι να παίρνεις τους τρεις βαθμούς και να μη βρισκόμαστε μακριά από τον αντίπαλό μας".

Για το αν θεωρεί σημαντικό το αποτέλεσμα του αγώνα της Κυριακής: "Ναι, γιατί είναι τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και είναι σημαντικό να πάρουμε ό,τι παραπάνω μπορούμε ενόψει των playoffs. Ξέρουμε ποια ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Έναν καλό αντίπαλο, τον βασικό μας αντίπαλο στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να τους νικήσουμε. Τώρα όμως θα πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί επιβαρυνθήκαμε με πολλούς αγώνες γεμάτους ένταση και συγκέντρωση. Τώρα χρειαζόμαστε δύο ημέρες ξεκούραση και στη συνέχεια να προετοιμαστούμε πολύ καλά για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό γιατί είναι ένας δυνατός αντίπαλος και θέλουμε να τους κερδίσουμε".

Για το αν είναι τελικός το ντέρμπι: "Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι τελικός. Δεν παίζει ρόλο αν αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό ή τη Λάρισα, εμείς αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ως τελικό. Θα είναι ακόμα ένας τελικός για εμάς απέναντι στον Ολυμπιακό. Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι, πόσο σημαντικό είναι για εμάς να παίξουμε καλά απέναντι τους. Θέλουμε πολύ να τους κερδίσουμε, αλλά πρώτα θα πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για να τα καταφέρουμε".

Για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό: "Η υποστήριξη που μας δίνουν οι οπαδοί μας είναι το κάτι παραπάνω. Ξέρουμε τι σημαίνει για τον κόσμο να παίζουμε με τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται σε τέτοιες αναμετρήσεις. Το γήπεδο της Τούμπας θα είναι κατάμεστο, η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή και θα πρέπει να προετοιμάσουμε τη νοοτροπία μας για αυτό το παιχνίδι".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Ξεκινά η προετοιμασία για τον Ολυμπιακό
Αουγκούστο: "Χαρακτηριστικό μου να σουτάρω έξω από την περιοχή"
Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ