ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Δεν θέλει ο Ιβάν κανέναν γιο;"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή PAOK24 για την φετινή χρονιά του ΠΑΟΚ, την σχέση του με Λουτσέσκου και Σαββίδη, για το ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού, καθώς και για το "ψηστήρι" στον Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Ο Βιεϊνια παραχώρησε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 FM και την εκπομπή PAOK24, όπου οι ατάκες έδιναν και έπαιρναν.

Αρχικά, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ανέφερε πως άμεσος στόχος του ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα είναι να ξεκαθαρίσει και μαθηματικά με την υπόθεση του τίτλου, χωρίς, βέβαια, να ξεχνάει και το ρεκόρ του αήττητου: "Νομίζω ότι ο στόχος μας είναι να σφραγίσουμε μαθηματικά το πρωτάθλημα. Δεν σου κρύβω ότι στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι να το πάρουμε αήττητο, όμως πρωταρχικός στόχος είναι να το κλειδώσουμε και μαθηματικά".

Από τις ωραίες του αναφορές ήταν για τον Λουτσέσκου απαντώντας στην ατάκα του προπονητή του ότι θα τον έπαιρνε στο σπίτι για γιο: "Έχω αρκετούς πατέρες, θα δεχόμουν όμως να πάω στο σπίτι του. Όλη η ομάδα έχει καλές σχέσεις. Νομίζω ότι οι περισσότεροι -γιατί μιλάμε για ένα γκρουπ 25 ανθρώπων- έχουν καλές σχέσεις με τον προπονητή".

Ο Βιεϊρίνια αποκάλυψε ότι βοηθάει την ομάδα του, ώστε να παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Σέρτζιο Ολιβέιρα έχοντας βάλει και εκείνος το "χέρι" του για να πείσει τον συμπατριώτη του: "Εγώ τον έχω ψημένο, η Πόρτο δεν ξέρω. Αν υπάρχει το θέλω ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και παίκτη, θα τα βρουν με την Πόρτο, αλλά είναι νωρίς ακόμη. Γνωρίζει, προσπαθώ να του εξηγήσω πράγματα τι είναι για τον κόσμο ο ΠΑΟΚ, τι είναι για την πόλη η ομάδα. Έχω καταφέρει πράγματα, να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Αν θέλει να μείνει εδώ, αν θέλει να γυρίσει πίσω. Εγώ έχω κάνει την δουλειά μου".

Επιπλέον, απάντησε σε όσους θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο από τον ΠΑΟΚ, ακόμη κι αν η ομάδα του είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί πλέον για το πρωτάθλημα: " Ας το λένε και ας χάσουν ακόμη δύο παιχνίδια. Εμένα δεν με πειράζει καθόλου, ας λένε ότι παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο. Ο καθένας έχει το δικό του κριτήριο. Αν πιστεύουν ότι ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, τι να κάνω εγώ".

Σχετικά με την θέση που αγωνίζεται, δήλωσε ξεκάθαρα ότι είναι εξτρέμ, παρά την χρησιμοποίηση του στα μπακ, ενώ μίλησε και για τους αγαπημένους του ακραίους αμυντικούς: "Εγώ είμαι εξτρέμ μην με βάζεις στα μπακ. Τα καλύτερα μπακ ήταν ο Λίνο και ο Ιωσηφίδης"

Τέλος, αναφέρθηκε και στις σχέσεις του με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη: "Έχουμε καλές σχέσεις. Με ακούει, όπως αυτός δεν μπαίνει σε διαδικασία να μπει στην δουλειά μου, έτσι και εγώ δεν έχω δικαιοδοσία να μπω στην δουλειά του. Αυτός δεν θέλει κανέναν για γιο;"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
ΠΑΟΚ: Περιμένει αύξηση αποδοχών ο Σάχοφ
ΠΑΟΚ: Μικρό τροχαίο ο Βιεϊρίνια, κανονικά στην προπόνηση
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ