ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Youth League: Κόντρα στην Τότεναμ ο ΠΑΟΚ για τα play off

UEFA YOUTH LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅ ËÅÌÅÓÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
UEFA YOUTH LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅ ËÅÌÅÓÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Τότεναμ για τα play off του Youth League σε νοκ άουτ παιχνίδι στην Τούμπα.

Τη Δευτέρα το μεσημέρι μετά τις κληρώσεις για το Champions League και το Europa League ακολούθησε και αυτή για το Youth League όπου η μοναδική ελληνική ομάδα που μετείχε στην κλήρωση ήταν ο ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης που πήρε την πρόκριση από το μονοπάτι των πρωταθλητών κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στη φάση των play off την Τότεναμ σε παιχνίδι νοκ άουτ το οποίο θα διεξαχθεί στην Τούμπα στις 19 ή 20 Φεβρουαρίου.

Έως τώρα η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είχε αποκλείσει τις Μινσκ και ΑΕ Λεμεσού αλλά φυσικά πλέον ο πήχης ανεβαίνει για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Από την πλευρά τους οι Άγγλοι προκρίθηκαν στους 32 καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στον όμιλο τους πίσω από τη Μπαρτσελόνα.

Τα ζευγάρια της φάσης των "play offs"

ΠΑΟΚ-Τότεναμ
Ντίναμο Ζάκρεμπ-Λοκομοτίβ Μόσχας
Ντινάμο Κιέβου-Γιουβέντους
Τσέλσι-Μονακό
Μονπελιέ-Μπενφίκα
Χέρτα-Παρί Σεν Ζερμέν
Μίντιλαντ-Ρόμα
Όλομουντς-Λιόν

Youth League: Κόντρα στην Τότεναμ ο ΠΑΟΚ για τα play off

Από τα play off θα προκριθούν οκτώ ομάδες οι οποίες θα μετέχουν στη φάση των "16" όπου ήδη βρίσκονται οι Άγιαξ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Χόφενχαιμ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πόρτο, Ρεάλ Μαδρίτης

Οι ημερομηνίες της διοργάνωσης:

Play offs: 19/20 Φεβρουαρίου
Γύρος των "16":
12/13 Μαρτίου
Προημιτελικά:
2/3 Απριλίου
Ημιτελικά:
26 Απριλίου
Τελικός:
29 Απριλίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ