ΠΑΟΚ

Υπέγραψε και προπονείται ο Βέρνμπλουμ

CSKA Moscow's Pontus Wernbloom celebrates after scoring the second goal of his team against AEK Athens during a soccer match for the third qualifying round of Champions League at Olympic stadium of Athens, Tuesday, July 25, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Βέρνμπλουμ AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, θα προπονηθεί με τους νέους του συμπαίκτες και εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί από τον δικέφαλο του Βορρά.

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πόντους Βέρνμπλουμ από τον ΠΑΟΚ. Ο Σουηδός μέσος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους ασπρόμαυρους.

Ο 32χρονος μετά από έξι χρόνια παρουσίας του στη Ρωσία και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έμεινε ελεύθερος.

Με τον ΠΑΟΚ βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις εδώ και αρκετό καιρό, η μεταγραφή του πέρασε από χίλια κύματα, ωστόσο τελικά ο Βέρνμπλουμ θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα. Μάλιστα, ο παίκτης αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες κατά τη διάρκεια της Πέμπτης, ενώ αναμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Το συμβόλαιο του Βέρνμπλουμ με τους ασπρόμαυρους θα είναι τριετούς διάρκειας με τον Σουηδό χαφ να αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά το δικέφαλο του Βορρά.

Photo credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ