ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υποψήφιος για παίκτης της εβδομάδας στο Europa League o Ζαμπά

Υποψήφιος για παίκτης της εβδομάδας στο Europa League o Ζαμπά
MOTIONTEAM

Ο Λεο Ζαμπά είναι ανάμεσα στους τέσσερις υποψήφιους της UEFA για τον τίτλο του καλύτερου παίκτη της εβδομάδας στο Europa League.

Ανάμεσα στους τέσσερις παίκτες που ξεχώρισαν στους αγώνες της Πέμπτης (04/10) για το Europa League βρίσκεται ο Λεό Ζαμπά. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ ήταν καθοριστικός στην επικράτηση του δικεφάλου του Βορρά επί της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ με 4-1.

Ο Ζαμπά πέτυχε δύο από τα τέσσερα τέρματα του ΠΑΟΚ, ενώ είχε συμμετοχή και στα άλλα δύο. Γενικότερα, ο Βραζιλιάνος ήταν εντυπωσιακός σε όλο το παιχνίδι και όπως τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανες ίσως το καλύτερο ματς της καριέρας του.

Πέρα από τον Ζαμπά η UEFA επέλεξε ακόμα τρεις παίκτες που πέτυχαν από δύο τέρματα το βράδυ της Πέμπτη (04/10). Αυτοί είναι ο Αλφρέντο Μορέλος της Ρέιντζερς, ο Πάτρικ Κουτρόνε της Μίλαν και ο Ισλάμ Σλιμανί της Φενέρμπαχτσε.

Τέλος να επισημάνουμε ότι ο Λέο Ζαμπά ήταν ο παίκτης που έδωσε σε όσους τον στήριξαν στο Daily Fantasy του Europa League τους περισσότερους βαθμούς (για την ακρίβεια 16) από τον καθένα.

Αν θέλετε να ψηφίσετε πατήστε εδώ.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ