ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζαμπά: "Η καλύτερη εμφάνιση της καριέρας μου"

Ζαμπά: "Η καλύτερη εμφάνιση της καριέρας μου"
EUROKINISSI

Ο Λέο Ζαμπά στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπατέ τόνισε πως πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της επαγγελματικής του καριέρας.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Μπατέ με 4-1 με τον Λέο Ζαμπά να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής με δυο γκολ και δυο ασίστ στην καλύτερη, όπως δήλωσε και ο ίδιος, εμφάνιση της επαγγελματικής του καριέρας.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μίλησε για την παρουσία του, τον όμιλο του ΠΑΟΚ στο Europa Leaguε αλλά και τη μη παρουσία του ως βασικός σε όλα τα ματς του ΠΑΟΚ.

Για την δική του εμφάνιση:
"Σε επαγγελματικό επίπεδο είναι ίσως η καλύτερη μου εμφάνιση, έχοντας δύο ασίστ και δύο γκολ.Είμαι ένας από τους έντεκα, είμαι μέλος της ομάδας, συγχαρητήρια σε όλους ειδικά στο τεχνικό τιμ που κατέστρωσε καλά τα πλάνα και φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα".

Για το αν του είπε κάτι ο Λουτσέσκου:
"Δεν τον είδα, δεν μιλήσαμε, είναι ένα κομμάτι της δουλειάς μας, χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο".

Για τους ομίλους του Europa League:
"Ξέρουμε ότι είναι ένας δύσκολος όμιλος, θα θέλαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Σήμερα ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι, πήραμε τους βαθμούς είναι σημαντικοί και θα μας βοηθήσουν ενόψει της συνέχειας".

Για το ότι δεν αγωνίζεται συχνά ως βασικός:
"Είμαι νεαρός, προσαρμόζομαι στα ευρωπαϊκά δεδομένα, γίνεται ροτέισον και ο προπονητής έχει να διαχειριστεί ένα καλό ρόστερ. Όταν καλείσαι πρέπει να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό...".

ΠΕΛΚΑΣ: "ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ"

Από την πλευρά του ο Πέλκας ο οποίος αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στα θύματα των Τεμπών και στις δηλώσεις του στάθηκε σε αυτή τη τραγική ιστορία για την ομάδα του ΠΑΟΚ σημειώνοντας:

"Ήταν μια πολύ όμορφη φάση, έκανε ωραία ενέργεια ο Ζαμπά, είχα ζυγίσει το πλασέ και μπήκε το γκολ. Θέλω να το αφιερώσω στα παιδιά που χάθηκαν στα Τέμπη, εύχομαι να μην ξανασυμβεί. Ποτέ δεν τους ξεχνάμε. Την Κυριακή έχουμε το μνημόσυνο.

Κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι. Παίξαμε καλά σήμερα, δεν απειληθήκαμε, εκτός από ένα δεκάλεπτο στο β΄ημίχρονο, είμαστε ικανοποιημένοι, συνεχίζουμε.

Σε κάθε ματς θέλουμε να κερδίζουμε. Είχαμε χάσει από την Τσέλσι, έπρεπε να κερδίσουμε σήμερα, είναι νωρίς ακόμη, έχουμε μέλλον, στους δύο μήνες θα κριθεί αλλά έπρεπε να το πάρουμε το παιχνίδι. Η πρόκριση στους «32» είναι ένας στόχος που έχουμε βάλει...".

ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ: "ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΕΜΦΆΝΙΣΗ"

Από την πλευρά του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς που άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του λέγοντας:

"Είμαστε χαρούμενοι, ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, είχαμε την τύχη να σκοράρουμε στις πρώτες ευκαιρίες και ουσιαστικά κάπου εκεί τελείωσε και το παιχνίδι. Είχαμε πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος χάσαμε λίγο την συγκέντρωση μας, υπήρχαν κάποιες στιγμές που σαν να πανικοβληθήκαμε μετά το γκολ της ΜΠΑΤΕ, αλλά αυτά είναι για τα αποδυτήρια, να τα δούμε και να τα διορθώσουμε".

"Είμαι ικανοποιημένος, σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν στοιχεία που πρέπει να διορθώσουμε, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε το στυλ που θέλαμε, στο δεύτερο μείναμε λίγο πίσω και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να κάνει κάποιες ευκαιρίες, θα πρέπει να το διορθώσουμε αυτό. Αν ήταν στο χέρι μας, θα θέλαμε να έχουμε σήμερα έξι βαθμούς, σε κάθε παιχνίδι θέλουμε τη νίκη, είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ