ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Αθανασιάδης: "Ψάχναμε μια σπουδαία νίκη"

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο χρυσός σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς με τον Παναθηναϊκό, Στέφανος Αθανασιάδης, στις δηλώσεις του με το τέλος του αγώνα στάθηκε στη σημασία της νίκης για την ομάδα των Ιωαννίνων.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης με το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Παναθηναϊκό έδωσε το τρίποντο στον ΠΑΣ Γιάννινα και τρεις πόντους που σύμφωνα με τον ίδιο θα βοηθήσει ψυχολογικά την ομάδα των Ιωαννίνων ενόψει της συνέχειας.

Ο "Κλάους" μίλησε και για τον Διούδη και για τον ΠΑΟΚ αλλά και το πέρασμα του από το Ισραήλ για το οποίο δεν μετανιώνει.

"Είναι μια σπουδαία νίκη για να βγούμε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, για να σωθεί η ομάδα. Ψάχναμε μια μεγάλη νίκη. Κάναμε πολύ καλές εμφανίσεις μέσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, όπου θα μπορούσαμε να πάρουμε κι εκεί μια νίκη.

Βγαίνει πολύ άγχος στους ποδοσφαιριστές. Δεν θα έπρεπε, αλλά εδώ που φτάσαμε κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Στο ποδόσφαιρο όμως είτε σκοράρεις στο πρώτο λεπτό, είτε στο 90' είναι 3 βαθμοί".

Για τον Διούδη: "Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Έχει μεγάλη εξέλιξη, μακάρι να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται. Έκανε σπουδαία απόκρουση σε μια κεφαλιά μου".

Για το αν θα περίμενε να είχε καλύτερο απολογισμό στο σκοράρισμα τα τελευταία χρόνια, σημείωσε:
«Ήταν χαμένη χρονιά η τελευταία μου στον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω όμως να το σκέφτομαι. Σκοπός μου είναι να τα αφήσω πίσω αυτά. Εδώ που βρισκόμαστε είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Είχαμε μαζεμένα μεγάλα ματς μέχρι τώρα, αλλά και στη συνέχεια έχουμε εξίσου δύσκολο πρόγραμμα».

Για τη σημασία της νίκης:
" Μας δίνει μεγάλη ψυχολογική βοήθεια αυτή η νίκη. Να καταφέρουμε να σωθεί η ομάδα".

Για το αν έχει στο μυαλό του ενδεχόμενη μελλοντική επιστροφή στον ΠΑΟΚ:
"Δεν σκέφτομαι καθόλου αυτήν τη στιγμή την επιστροφή στον ΠΑΟΚ. Βέβαια, αν με ρωτούσες πριν λίγα χρόνια, θα σου έλεγα ότι ποτέ δεν θα έφευγα από τον ΠΑΟΚ, οπότε ποτέ δεν ξέρεις".

Για το πέρασμά του από το Ισραήλ:
"Δεν μετανιώνω για την επιλογή μου να πάω στο Ισραήλ, άσχετα αν δεν μου βγήκε".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ