ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Δεν υπήρχε άλλος τρόπος να φάει κάρτα ο Κρίζμαν"

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Πετράκης, ΠΑΣ Γιάννινα (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό έκανε λόγο για μια σπουδαία νίκη ενώ αναφέρθηκε και στη αποβολή του Κρίζμαν ζητώντας συγνώμη από τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να πάρει δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στη σημασία της νίκης του ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό με τον Έλληνα τεχνικό να μιλάει και για τη μπάλα που πέταξε στον αγωνιστικό χώρο ο Κρίζμαν στις καθυστερήσεις ώστε να αποβληθεί.

Ο Πετράκης ζήτησε συγνώμη από τον Παναθηναϊκό καθώς ήταν μια φάση που δεν προάγει το fair play αλλά τόνισε πως δεν υπήρχε άλλος τρόπος να φάει κίτρινη κράτα ο Κροάτης επιθετικός όπως είπε στους ανθρώπους του ΠΑΣ και ο τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης Αριστομένης Κουτσιαύτης από την Άρτα.

«Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη, τη χρειαζόμασταν πολύ απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, καλά δομημένα σε όλες τις φάσεις ενός παιχνιδιού. Δίκαιη η νίκη μας, που αποκτά αξία γιατί είναι κόντρα σε μια ομάδα καλά δουλεμένη που βάζει προβλήματα σε όλους τους αντιπάλους της. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στον κόσμο, που σήμερα ήταν πολύ ζεστός».

Για το αν το ματς κρίθηκε περισσότερο στο γκολ του Κλάους ή στην απόκρουση του Βελλίδη:
«Και τα δύο παιδιά κάνανε πολύ σπουδαία δουλειά. Και οι δύο είναι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Στο προηγούμενο ματς με τον Άρη χάσαμε μια ευκαιρία με τον Τζημόπουλο με την μπάλα να φεύγει σύριζα άουτ και στην επόμενη φάση φάγαμε γκολ. Είχαμε στερηθεί τους βαθμούς σε άλλα ματς, αλλά σήμερα τους δικαιούμασταν γιατί είχαμε πιο καθαρές ευκαιρίες».

Για το αν το 3-4-3 θα είναι οδηγός και για το ματς με τον Ατρόμητο:
«Δεν χρειάζεται να τα κοινοποιώ αυτά που σκέφτομαι. Προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. Θα μετρήσει στις αποφάσεις μου το πώς παίξαμε σήμερα».

Για τον τραυματισμό του Κρίζμαν και τη φάση της αποβολής του από τον πάγκο:
«Έχει ένα τράβηγμα στον δικέφαλο. Και επί τη ευκαιρία θέλω να πω ότι πετάχτηκε μία μπάλα στον αγωνιστικό χώρο και κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει από την ομάδα μου, δεν είναι αυτή η φιλοσοφία μας. Ζητώ συγγνώμη γιατί ήταν κάτι εκτός fair-play, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε άλλος τρόπος να φάει κάρτα ο Κρίζμαν. Έπρεπε με κάποιο τρόπο να φάει κίτρινη κάρτα. Επειδή θα πήγαινε στις 6 θα ήταν καλύτερα να πάρει κόκκινη να λείψει από ένα ματς, θα ήταν συμφέρον για την ομάδα μας. Δυστυχώς και με την καθοδήγηση του διαιτητή γιατί αυτός μας καθοδήγησε ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος πετάχτηκε αυτή η μπάλα».

Για το αν αποφάσισε την τακτική μαθαίνοντας τι θα παίξει ο Παναθηναϊκός ή αν είναι κάτι που θα διατηρηθεί και σε επόμενες αγωνιστικές:
«Πάντα αποφασίζω με τα δεδομένα που έχουμε και ανάλογα και τον αντίπαλο προσπαθούμε για το καλύτερο. Και με ΠΑΟΚ και Άρη μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς που παίξαμε 3-5-2. Θεωρώ ότι γενικά είμαστε σε καλό δρόμο. Οδηγός μου είναι το καλύτερο για την ομάδα και βάσει τον αντίπαλο που μας καθορίζει τη στρατηγική».

Για τους πολλούς τραυματισμούς και ποιοι θα επιστρέψουν με τον Ατρόμητο:
«Δεν μπορώ να το πω ακόμα. Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα. Πάντα στεκόμαστε σε όσους έχουμε και όχι σ’ αυτούς που δεν έχουμε».

Για το αν αποσυμπιέστηκε ψυχολογικά η ομάδα με τη σημερινή της νίκη:
«Είναι λογικό να συμβεί αυτό, έχουμε επίγνωση που είμαστε βαθμολογικά. Φτάσαμε κοντά στη βρύση στα προηγούμενα ματς, αλλά δεν ήπιαμε νερό. Όμως αυτό δεν μας έκανε να χάσουμε την πίστη μας στην ομάδα».

Για τραυματισμούς και αν προβληματίζει ότι κάτι λάθος γίνεται από την πλευρά της ομάδας:
«Όταν υπάρχουν τόσοι τραυματισμοί ίσως να μη γίνεται κάτι καλά. Αλλά πρέπει να σημειώσω ότι προβλήματα έχουν κυρίως όταν έρχονται καινούργιοι παίκτες. Οι παλιοί δεν έχουν προβλήματα. Ο Λάσα μπήκε απότομα σε ένταση και είναι λογικό να δημιουργούνται τέτοια προβλήματα. Ίσως η ένταση, ίσως το επίπεδο από τα πρωταθλήματα που προέρχονταν να παίζει ρόλο στους τραυματισμούς αυτούς».

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ