ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με 30 παίκτες στο Καρπενήσι ο ΠΑΣ Γιάννινα

SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αναχώρησε για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του με τον Γιάννη Πετράκη να υπολογίζει σε 30 ποδοσφαιριστές.

Στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του θα μπει από την Δευτέρα ο ΠΑΣ Γιάννινα με την ομάδα των Ιωαννίνων να μεταβαίνει από την Κυριακή στο Καρπενήσι όπου θα παραμείνει για το επόμενο διάστημα δίνοντας παράλληλα και κάποιους φιλικούς αγώνες.

Στην αποστολή μετέχουν 30 ποδοσφαιριστές με τον Πετράκη να έχει πάρει μαζί του όλους τους νεοαποκτηθέντες αλλά και τον Κόντε για τον οποίο ακόμα δεν έχει έρθει κάποια πρόταση αλλά και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Το πρώτο φιλικό του ΠΑΣ Γιάννινα είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη με την ομάδα των Ιωαννίνων να αντιμετωπίζει την ΑΕΛ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Η τελευταία προπόνηση της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ έγινε σήμερα το πρωί, πριν την αναχώρηση τους για το Καρπενήσι και την προετοιμασία της νέας σεζόν.

Το πρόγραμμα για σήμερα είχε γυμναστική ενδυνάμωσης με αερόβια στοιχεία και ασκήσεις ταχύτητας.Μετά το τέλος της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές μας με συνοδεία το τεχνικό και ιατρικό team αναχώρησαν για το Καρπενήσι και το ξενοδοχείο ΑΒΑΡΙΣ που θα καταλύσουν.

Στην αποστολή της προετοιμασίας ο τεχνικός της ομάδας μας κ. Πετράκης έχει 30 ποδοσφαιριστές, τους:

Βελλίδη, Περιστερίδη, Βενετικίδη, Παπαϊωάννου, Μιχαήλ, Τζημόπουλο, Λίλα, Κόντε, Νικολιάς, Μπετρά, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Λουκίνας, Παμλίδης, Βασιλάκης, Κάστρο, Τσικάρσκι, Γιάκος, Λιάσος, Ξυδάς, Ντόλοβατς, Κακούμπα, Γώγος, Κούζικ, Λέο, Παπαδόπουλος, Σιόντης, Σκόνδρας, Βιντάλ, Πήλιο.

Πρώτη προπόνηση στο Καρπενήσι αύριο για την ομάδα μας και ενόψει του φιλικού με την ομάδα της Λάρισας την Τρίτη".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ