ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Πήρε Μπότσαρη για ενίσχυση στα γκολπόστ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τα έχει βρει σε όλα με τον 19χρονο γκολκίπερ Γιάννη Μπότσαρη ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και μένει το διαδικαστικό της υπόθεσης για να ανακοινωθεί και επίσημα.

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να θεωρείται ο 19χρονος γκολκίπερ Γιάννης Μπότσαρης ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κ19 του Παναθηναϊκού. Ο Μπότσαρης που έχει γεννηθεί στις 20 Μαρτίου 2001 αγωνιζόταν στους πράσινους σε Κ17 και Κ19 από το 2017 και πλέον εδώ και λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος καθώς δεν του έγινε πρόταση για επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο ΠΑΣ ήρθε σε συμφωνία μαζί του και μάλιστα τις επόμενες μέρες, πιθανότατα την Τετάρτη (22/7), θα ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας των Ιωαννίνων ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα τα επόμενα 24ώρα θα ολοκληρωθεί και το διαδικαστικό ανάμεσα στην ομάδα των Ιωαννίνων και τον Παναθηναϊκό ώστε να πάρει το δελτίο του και να προχωρήσει στην ανακοίνωση του.

Ο Γιάννης Μπότσαρης κατάγεται από την Θεσπρωτία και μάλιστα έχει ήδη συμμετοχές σε επίπεδο ανδρών καθώς έχει φορέσει τη φανέλα του Θεσπρωτού σε παιχνίδια της Γ' Εθνικής τη σεζόν 2016-17 έχοντας αγωνιστεί σε έξι παιχνίδια, τα τέσσερα ως βασικός.

Ο νεαρός κίπερ είναι αρκετά ταλαντούχος και μάλιστα το καλοκαίρι του 2019 είχε την τύχη να πάρει μέρος στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού και να ακολουθήσει όλο το βασικό στάδιο προετοιμασίας σε επίπεδο ανδρών και να δουλέψει υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Μαλιαρίτση.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ