ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Δεν είπα σε κανέναν να κάνει καθυστερήσεις"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, υποστήριξε πως η νίκη του ΠΑΟΚ ήταν απόλυτα δίκαιη ενώ σε ερώτηση για τις καθυστερήσεις που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του τόνισε πως ο ίδιος δεν είχε δώσει τέτοια εντολή.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ρωτήθηκε για τις καθυστερήσεις των παικτών του που προκάλεσαν την αντίδραση του Λουτσέκσου με τον έμπειρο τεχνικό να τονίζει πως ο ίδιος δεν έχει δώσει ποτέ οδηγία στους παίκτες του για να κάνουν καθυστέρηση και χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Όσο για τα όσα είπε ο Λουτσέσκου με το τέλος του ματς δεν θέλησε να τα σχολιάσει λέγοντας πως ο καθένας κρίνεται για όσα λέει.

«Εννοείται ότι η νίκη του ΠΑΟΚ είναι απόλυτα δίκαιη. Οι παίκτες μου έκαναν τεράστια προσπάθεια και θέλω να τους πω συγχαρητήρια. Θα μπορούσαν να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Κάνω 27 χρόνια τον προπονητή. Ποτέ κάποιος δεν έχει πει ότι είπα σε κάποιον παίκτη να κάνει καθυστέρηση και να πέσει. Μπορεί από το αίσθημα της αυτοσυντήρησης ή να υπάρχει κάποιο πραγματικό θέμα. Δεν θυμάμαι πόσες φορές συνέβη αυτό.

Εμείς σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, είναι μία ομάδα με πολύ κόσμο. Υπάρχει τεράστιος σεβασμός. Είναι έξω από τη δική μου φιλοσοφία όλο αυτό.Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει κι από αυτά που κάνει. Δεν θέλω να σχολιάσω όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο καθένας κρίνεται...».

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ