ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης για Κλάους: "Έχει την όρεξη να ξαναφτάσει στο επίπεδο που του αρμόζει"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε για την επιστροφή του Στέφανου Αθανασιάδη στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ και τόνισε πως ο Έλληνας στράικερ έχει την όρεξη να ξαναφτάσει στο επίπεδο που του αρμόζει.

Με τον Α.Ε. Καραϊσκάκη έδωσε φιλικό ο ΠΑΣ Γιάννινα και επικράτησε με 4-0 και ο προπονητής της ομάδας της Ηπείρου, Γιάννης Πετράκης, αναφέρθηκε στη μετεγγραφή του Στέφανου Αθανασιάδη, ο οποίος ήταν ελεύθερος και επέστρεψε στην χώρα μας για τον "Άγιαξ".

Ο ίδιος εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του για το γεγονός πως θα έχει υπό τις οδηγίες του έναν ικανότατο στράικερ και είπε ανάμεσα σε άλλα πως ο Κλάους έχει την όρεξη να ξαναφτάσει στο επίπεδο που του αρμόζει.

"Είναι πολύ σημαντική μεταγραφή και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Ο Αθανασιάδης έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του και έχουμε πολύ μεγάλο σεβασμό. Με τη λίγη κουβέντα που κάναμε έχει την όρεξη να ξαναφτάσει στο επίπεδο που του αρμόζει και δικαιούται βάσει παρουσίας τα προηγούμενα χρόνια.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει τις προϋποθέσεις, έχει πολύ καλό περιβάλλον, τις καλές συνθήκες για να τον βοηθήσει σ’ αυτό. Εύχομαι να υπάρχει ένα όφελος και για την ομάδα και για τον ίδιο", ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός για τον Αθανασιάδη, την ώρα που ο ΠΑΣ ετοιμάζεται για το εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 3η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

*Οι Τζημόπουλος, Γιάκος, Λουκίνας και Ξύδας ήταν οι σκόρερ του ΠΑΣ στο νικηφόρο φιλικό που διεξήχθη στους "Ζωσιμάδες".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ