ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Να μάθουμε από αυτό το ματς"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού κάνοντας λόγο για ομάδα διαφορετικού επιπέδου.

Όταν έχεις ηττηθεί σε ένα ματς με 5-0 δεν έχεις και πολλά να πεις. Ο Γιάννης Πετράκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το ματς με τον Ολυμπιακό στάθηκε στην ανωτερότητα των ερυθρολευκων και στην εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Αρχικά, ο κόουτς του ΠΑΣ τόνισε: "Ήθελα να πω ότι παίζαμε με μία ομάδα διαφορετικού επιπέδου από τη δική μας, μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Αν σε αυτό προσθέσουμε και τον πολύ καλό ρυθμό που έχει ο Ολυμπιακός λόγω των αγώνων της Ευρώπης, αν προσθέσουμε και την πολύ καλή οργάνωση που είχε ως ομάδα στο παιχνίδι της, όλα αυτά έκαναν δύσκολη τη δουλειά μας.

Οταν τρως πέντε γκολ δεν πρέπει να μιλάς και να λες πολλά πράγματα. Η προσπάθεια που κάναμε εώς το 1-0 και το 2-0 που ήταν εύκολα γκολ, είχαμε μία καλή αμυντική οργάνωση και δυσκολέψαμε τον Ολυμπιακό να βρει λύσεις. Τα δύο γκολ μάς έφεραν σε δύσκολη θέση και νομίζω ότι είναι άδικο για την ομάδα μου με την προσπάθεια που έκανε. Τρώμε μετά δύο γκολ στο 90' που χαλάει πολύ την προσπάθεια και την εικόνα που είχαμε στο ματς. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, καλή τύχη στην Ευρώπη. Πρέπει να μάθουμε ε μείς από αυτό το ματς, ξέραμε ότι ήταν δύσκολο. Ολα είναι στη δουλειά μας, πρέπει να μαθαίνουμε από αυτά".

Στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου.

Θεωρείτε ότι εσείς ήσασταν τόσο κακοί ή ο Ολυμπιακός υπερβολικά καλός;

"Το βασικό είναι ότι παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα αυτή την περίοδο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είναι τελείως διαφορετικού επιπέδου ομάδα από τη δική μας. Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα που προανέφερα, δημιούργησαν αυτό το σκορ. Είναι όμως διαφορετικό να χάνεις 3-0 και 5-0. Δεχτήκαμε δύο γκολ σε κομβικό σημείο, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου το τρίτο και τα πράγματα ήταν δύσκολα. Δεν ακυρώνει όμως την προσπάθεια των παικτών μας. Χρειάζεται όμως περισσότερη τόλμη".

Είχατε ένα δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα της χρονιάς. Στους φίλους της ομάδας τι έχετε να πείτε;

"Τα πράγματα στο τέλος έρχονται σε ισορροπία. Το ξέραμε ότι είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολη η δουλειά μας. Δεν γυρίζει πίσω όμως ο χρόνος. Ολα είναι μέσα στη ζωή. Εχουμε πέντε εκτός έδρας ματς στις έξι πρώτες αγωνιστικές. Πρέπει να μάθουμε, να βγούμε πιο δυνατοί".

Εσείς ήσασταν σύμφωνος με το να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής από ομάδα με την οποία παίζατε δύο μέρες έπειτα (σ.σ. Ευαγγέλου). Και τι γίνεται με τον επιθετικό;

"Όσον αφορά στην πρώτη ερώτηση, αν δεν τον παίρναμε τώρα, πότε θα τον παίρναμε; Δεν υπάρχει άλλος χρόνος. Για τον επιθετικό, προσπαθούμε να πάρουμε έναν παίκτη για να καλύψουμε το κενό του Κόντε. Δεν είναι εύκολο αυτή την περίοδο. Κοιτάμε για ελεύθερους".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ